Kokemus yli 15 000 putkiremontista

Etsitkö luotettavaa ja turvallista putkiremonttikumppania, joka hoitaa kaikki
velvoitteensa aina asennuksesta loppusiivoukseen saakka?

Onnistunut ja turvallinen putkiremontti vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa ja teknistä osaamista, sekä ennen kaikkea vastuunkantamista. Yli 15 000 putkiremontin kokemuksella olemme erittäin vakuuttuneita kyvystämme vastata näihin vaatimuksiin. Yrityksemme arvoja ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua. Uskomme että ne ovat menestyksemme salaisuus myös tulevaisuudessa. Kokoluokkamme ansiosta olemme jo vuosia saaneet toimia esimerkkinä muille alan toimijoille ja voimmekin ylpeänä todeta olevamme alan suurin toimija Suomessa. Palvelemme teitä jo yli 300:n ammattilaisen voimin ja palvelujemme kovan kysynnän vuoksi henkilöstömäärämme kasvaa jatkuvasti. Lue lisää KotiSunin turvallisesta ja onnistuneesta putkiremontista!

LAATU SYNTYY OSAAMISELLA JA OPPIMISELLA

Olemme toteuttaneet jo yli 15 000 kodin käyttövesi- lämpöjohto- ja viemärisaneerausta. Asennamme vuosittain yli 500 000 metriä Hencon valmistamaa komposiittiputkea. Määriä enemmän osaamiseemme vaikuttaa kuitenkin yrityksemme avoin ja nöyrä jatkuvan kehittymisen kulttuuri; haluamme oppia lisää jokaisesta asennuksesta ja remontista. Kokemuksien, ongelmien ja ratkaisujen analysoiminen ja koko henkilöstön osallistaminen kehitykseen tekee meistä alan kokeneimman ja osaavimman toimijan Suomessa. Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa.

TUTKITUSTI TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

TNS-Gallupin tekemän asiakastyytyväisyysmittauksen mukaan asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä kokonaispalveluumme. Tutkimuksen mukaan asiakkaamme ovat tyytyväisimpiä asentajiemme palveluhenkisyyteen ja ammattitaitoon sekä aikataulun paikkaansapitävyyteen. Asiakaspalvelun laatu sekä työmaan järjestys ja siisteys nousivat myös positiivisesti esiin. Jopa 94% asiakkaistamme suosittelisi meitä tuttaville, naapureille tai sukulaisille.

Katso tästä tutkimuksen tulokset tai lue mitä asiakkaamme meistä kertovat!

VAIVATON KOKONAISPALVELU

Toteutamme kotisi käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneeraukset takuutyönä – alusta loppuun ilman remonttikatkoja. Saat työn toteuttamisesta selkeän ja kirjallisen urakkasopimuksen, joka kattaa koko putkiremonttikonaisuuden. Ennen remontin alkamista varmistamme myös mikä remonttiajankohta sopii sinulle parhaiten ja suunnittelemme remontin toteutuksen huolellisesti.

Putkiremontin alkaessa suojaamme kotisi pinnat huolellisesti ja kerromme mitä välivaiheita työhön sisältyy. Työ toteutetaan aina tehokkaalla asennusmenetelmällä, jonka keskiössä on työtapojen ja työajan optimointi sekä markkinoiden parhaat työkalut. Lopuksi siistimme työmaan aina huolellisesti ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet kuljetetaan vastuullisesti pois. Jos kysyttävää tulee autamme sinua myös remontin jälkeen.

PISIN JÄRJESTELMÄTAKUU SUOMESSA

Myönnämme jokaiselle käyttövesi- ja lämpöverkkoremontille 30 vuoden järjestelmätakuun. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että voimme tarjota kodillesi parhaan mahdollisen putkiturvan Suomessa. Hencon myöntämä 30 vuoden järjestelmätakuu kattaa kaikki asennettuun komposiittijärjestelmään kohdistuvat mahdolliset valmistus- ja tuotevirheet ja niistä aiheutuneet välilliset ja välittömät kustannukset. Putkistosi on vakuutettu tehtaan puolesta koko ajaksi.

NOPEA JA SUJUVA PUTKIREMONTTI

Kodin putkiremontin toteuttaminen laadukkaasti on teknisesti haastavaa työtä, jossa onnistuminen edellyttää vahvaa teknistä tietotaitoa ja huolellisuutta. Jokainen asennuskohde on aina erilainen, mutta 15 000 remontin kokemuksista kertyneellä tietopankilla löydämme teidän toiveita kunnioittaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Putkiremontti on sijoitus kotiin ja mielenrauhaan, mutta myös esteettisesti merkittävä kokonaisuus. Me asennamme putket aina mahdollisimman kauniisti ja huomaamattomasti, laadusta ja määräyksistä tinkimättä.

Pystymme lupaamaan asiakkaillemme yhtä laadukkaan ja tehokkaan remonttikokemuksen joka puolella Suomea. Meille tehokkuus on järjenkäyttöä sekä työtapojen ja työajan jatkuvaa optimointia. Työaika hyödynnetään remontin valmistumista edistäviin asioihin ja kaikki turhat liikkeet karsitaan pois. Tehokkuuden tukemiseksi käytämme jokaiseen työvaiheeseen parhaita mahdollisia työkaluja, asennusautojemme varastot sisältävät suuren osan remonteissa tarvittavista tuotteista ja loput tilaamme suoraan asennuskohteeseen. Tehokkuus tarkoittaa nopeampaa ja sujuvampaa remonttia.

TYÖLLISTÄMME SUOMESSA

Osaava ja motivoitunut henkilöstömme on tehokkuuden perusta ja sen mittarina toimii asiakkaan kokema palvelun laatu. Palvelemme teitä jo yli 250 ammattilaisen voimin ja palvelujemme kovan kysynnän vuoksi henkilöstömäärämme kasvaa jatkuvasti.

Rekrytointimme lähtökohtana on löytää työntekijöitä, joilla on halu kehittyä alan parhaimmistoon. Koulutuspolkumme antaa uusille työntekijöille avaimet pärjäämiseen ja jatkuvalla kouluttamisella mahdollistamme jatkuvan kehittymisen. Tyytyväisten asiakkaiden ja energisesti eteenpäin menevän työyhteisön parissa työskentely on antoisaa ja maksamme työskentelystä suorituksen mukaista, kilpailukykyistä palkkaa. Uskomme, että alan parhaat työkalut ja laadukkaimmat tuotteet näkyvät suoraan asiakkaan kokemassa palvelun laadussa, tehostavat työskentelyä ja motivoivat oppimaan uutta. Tämän vuoksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme parhaat mahdolliset työkalut työssä onnistumisen tueksi jo ensimmäisestä päivästä alkaen.

Tilaa kotiisi maksuton kartoituskäynti

Minua kiinnostaa erityisesti
Minulle sopiva ajankohta