VIEMÄRIHUOLLOLLA VARMISTAT VIEMÄREIDEN TOIMIVUUDEN JA LISÄÄT KÄYTTÖIKÄÄ

 • Saat varmuuden viemäreiden kunnosta
 • Ennaltaehkäiset viemäritukokset
 • Sinulle selviävät putkiston mahdolliset piilevät viat

Viemärikuvaus

Milloin viimeksi olet huoltanut kotisi viemäriputkiston?

Viemärijärjestelmät ovat tärkeä osa jokaisen kodin talotekniikkaa ja putkiston säännöllisellä huollolla voidaan vaikuttaa suoraan asumisviihtyvyyteen sekä kodin turvallisuuteen. Viemärihuolto kannattaa tehdä vähintään 15-20 vuoden välein. Näin voidaan estää ongelmien kasaantuminen. Jos olet huomannut, että kotisi viemäriputket tukkeutuvat helposti, putkisto ei vedä kunnolla tai viemäristä tulee epämiellyttävää hajua, saattaa putkistossa olla ongelmia.

Viemärihuolto on turvallinen ja nopea tapa huoltaa kodin viemärit. Lue lisää turvallisesta huoltomenetelmästä ja tilaa maksuton viemärikuvaus.

 • ViemärikuvausMaksuttomalla viemärikuvauksella pystytään selvittämään helposti vanhan putkiston kunto sekä mahdolliset tukoskohdat. Kuvausta voidaan käyttää apuna työn suunnittelussa.
 • Viemärin sukitusViemärin sukituksessa putken sisään asennetaan pehmeä, epoksilla kyllästetty putki, joka kovettuu kuivuessaan. Kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa ja huoneistossa voi asua remontin ajan.
 • Laadukas asennusAsennuskonseptimme on kehittynyt vuosien ja yli 15 000 remontin aikana. Voimme ylpeinä todeta, että asennustiimimme vastaa tämän päivän putkiremonttien vaatimuksia. Lue lisää siitä, miksi asentajamme ovat alansa edelläkävijöitä.
 • KokemuksiaTNS-Gallupin tekemän asiakastyytyväisyysmittauksen mukaan asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluumme. Jopa 94 % asiakkaistamme suosittelee meitä tuttaville! Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin tai katso TNS-Gallupin tutkimustulokset.

Huollamme kotisi viemärin nopeasti ja turvallisesti!

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteuttaa kotisi viemärihuollon alusta loppuun ilman vesikatkoja. Saat työn toteuttamisesta selkeän ja kirjallisen urakkasopimuksen, joka kattaa koko kokonaisuuden. Ennen työn alkamista varmistamme myös mikä ajankohta sopii sinulle parhaiten ja suunnittelemme työn toteutuksen huolellisesti.

Viemärihuuhtelun alkaessa suojaamme kotisi pinnat huolellisesti ja kerromme mitä välivaiheita työhön sisältyy. Työ toteutetaan aina tehokkaalla huoltomenetelmällä, jonka keskiössä on työtapojen ja työajan optimointi sekä markkinoiden parhaat työkalut. Lopuksi siistimme työmaan aina huolellisesti ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet kuljetetaan vastuullisesti pois.

Millaisia hyötyjä viemäriputkiston huoltaminentuo kodillesi?

 • Saat varmuuden viemäreiden kunnosta
 • Viemärihuolto ennaltaehkäisee viemäritukokset
 • Sinulle selviää putkiston mahdolliset piilevät viat
Viemäreiden puhdistukseen suunniteltu suutin yhdessä paineistetun veden kanssa irrottavat tehokkaasti rasvaa ja likaa viemärin pinnalta. Harjaamalla saadaan kovettuneet liat pois.

Miksi voimme luvata sinulle onnistuneen viemärihuollon?

 • KOKEMUS JA TIETOTAITOVuonna 2015 Pirkanmaalla toimiva Pirkanmaan LVI-tekniikka liittyi osaksi KotiSun Groupia. Nykyään KotiSun Viemäripalvelut nimellä toimivalla yrityksellä on jo vuosien kokemus ja niiden myötä kertynyt tietotaito omakotitalojen viemäriputkien sukittamisesta ja kokonaisvaltaisesta viemäripalvelusta.
 • TEHOKAS PALVELUKONSEPTIKotiSun Viemäripalvelut on asiantuntijoidemme ammattitaidon ja kokemuksen sekä asiakkaidemme palautteen avulla rakennettu palvelukonsepti. Yhdessä rakennetun konseptin avulla voimme varmistaa kodillesi onnistuneen ja turvallisen viemäriremontin ja tarjota asiantuntijuudemme alusta alkaen.
 • TYÖKALUT JA MATERIAALITKäyttämämme työkalut edustavat tämän päivän parasta laatua. Tällä tavoin varmistamme onnistuneen viemäriremontin ja laadukkaan lopputuloksen.
 • VASTUULLISUUSMeidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa vastuullisista työtavoistamme ja nopeasta kyvystä reagoida asiakkaidemme erikoistilan-teisiin. Oli kyse sitten suunnittelu-käynnistä, remontin toteuttamisesta, laskutuksesta tai jälkihuoltoon liittyvistä kysymyksistä, asiantuntijamme vastaavat aina kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Näin toteutetaan kodin viemärihuolto.


 • 1. TUTKIMUS

  Ennen työn alkamista suunnitellaan ja tutustutaan huolellisesti talon rakenteisiin.


 • 2. KODIN SUOJAUS

  Jokaisessa työkohteessa tarvittavat lattiat ja seinät suojataan huolellisesti ja tarvittaessa vesikalusteet puretaan.


 • 3. VIEMÄRIN PUHDISTUS

  Viemärit kuvataan ja huuhdellaan painevedellä. Puhdistusjäte joko imuroidaan tai poistetaan imuauton pesurilla.


 • 4. VIEMÄRIN KORJAUS

  Mikäli viemäreissä havaitaan viottuneita kohtia, saadaan selville vian laajuus ja korjaustarpeet.


 • 5. VIEMÄRIN KUVAUS

  Laadun varmistamiseksi puhdistetut viemärit kuvataan ja kuvausmateriaali tallennetaan usb-muistitikulle.


 • 6. TYÖN LUOVUTUS

  Lopuksi työ tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja työstä kirjoitetaan järjestelmätodistus.

Katso millaisia kokemuksia asiakkaillamme on viemäriremonteista

VIDEO: Viemärin sukitus toi Kotilaisille mielenrauhaa asumiseen

VIDEO: Viemärin sukitus toi Kotilaisille mielenrauhaa asumiseen

Kotilaisten 1960-luvulla rakennettun taloon tehtiin viemäriremontti sukittamalla. Kuule pariskunnan mietteitä remontista videolta  

Lue kirjoitus

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

KotiSun sattui oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan juuri, kun Mobergit olivat jo jonkin aikaa […]

Lue kirjoitus

LOPPUTULOKSENA KAUNIIT JA KIILTÄVÄT VIEMÄRIT

LOPPUTULOKSENA KAUNIIT JA KIILTÄVÄT VIEMÄRIT

Valkeakoskelaisten Järvisten omakotitaloon tehtiin kesällä 2015 viemäriputkien sukitus. Remontille oli selkeä tarve, sillä osa […]

Lue kirjoitus

VIEMÄRI- JA PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA

VIEMÄRI- JA PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA

Birgit ja Matti Pihlajaniemen rintamamiestalossa oli remontoitu ennenkin, mutta KotiSunin suorittama viemärin ja käyttövesiputkien […]

Lue kirjoitus

Lisää kokemuksia

Haluatko tietää talosi viemäriputkiston kunnon?
Tilaa maksuton viemärikuvaus!

Viemärikuvauksella kartoitetaan kiinteistön putkistojen kunto. Useimmissa kiinteistöissä putkistojen ja viemäreiden kunnon kartoitus ja niiden vaurioiden havaitseminen onnistuu vain kuvauksen avulla. Kuvamateriaalia voidaan käyttää apuvälineenä viemäriputkiston kuntotutkimuksessa ja saneerauksen tarpeen arvioinnissa.

Jos viemäriputkistossa esiintyy toistuvia tukoksia, putkistot on aiheellista kuvata. Viemärikuvaus on myös olennainen osa nykyaikaista viemäriremonttia, sillä se mahdollistaa saneeraukset ilman rakenteiden purkua.

Kuvaamme viemärit käyttämällä erikoiskameraa. Kuvausta käytetään apuna kustannuslaskelmassa ja työn suunnittelussa.

VIEMÄRIKUVAUS ON SUOSITELTAVAA JOS:

 • Epäilet, että talosi viemäriputkisto ei ole kunnossa.
 • Omakotitalosi on rakennettu ennen vuotta 2000.
 • Viemäri tukkeutuu usein.
 • Tunnistat outoa tai epämiellyttävää hajua viemäristä.

_DSC3461

DSC_0201

DSC_0216

DSC_0219

DSC_0224

Viemärihuolto KotiSun:lta

Tilaa kotiisi maksuton viemärikuvaus

Minulle sopiva ajankohta