Viemärin sukitus on edullinen ja asukasystävällinen tapa uudistaa kotisi viemäriputket

Viemärin sukitus on pitkäikäinen, edullinen ja asukasystävällinen tapa saneerata huonokuntoiset putket. Lattioita ei tarvitse purkaa ja huoneistossa voi asua remontin ajan. Sukittamalla saadaan aikaan yhtä pitkäaikainen ja kestävä lopputulos kuin uusimalla viemäri konaisuudessaan. Sukitettu putki kestää käytössä helposti yli 50 vuotta.

Viemärin sukituksessa putkeen asennettava pehmeä, epoksilla kyllästetty putki korjaa olemassa olevat reiät ja halkeamat. Samalla se tekee putkesta elastisen ja hyvin kosteutta, korroosiota, kulumista ja syöpymistä kestävän. Sukitus muodostaa liukaspintaisen, itsekantavan rakenteen, joka ehkäisee tukosten syntymistä.

Harjavalutekniikkaa ja viemärin sukitusta yhdessä käyttäen voidaan märkätilojen viemärit saneerata vesieristeitä rikkomatta. Lattiakaivo tehdään harjavalutekniikalla, jolloin liitoskohdasta tulee vesitiivis, portaaton ja saumaton.

Viemärin sukitus sopii kaikenlaisiin taloihin

Viemärin sukitus sopii niin valurauta-, betoni- kuin PVC-putkillekin, kaikenlaisissa taloissa omakotitaloista kerrostaloihin. Sukitusmenetelmää voidaan käyttää 50–300 mm putkien uudistamiseen asuintalojen jäte- ja sadevesiviemäreissä sekä maanalaisissa putkistoissa.

Viemärinteko aloitetaan huolellisella työkohteeseen ja siitä tehtyihin piirustuksiin tutustumisella. Ennen urakan aloitusta talon asukkaille tiedotetaan viemäriremontin etenemisestä. Tarvittaessa toimitamme asukkaille työn ajaksi huoneistokohtaisen kemiallisen wc:n.

Millaisia hyötyjä viemäriputkiston sukittaminen tuo kodillesi?

 • Lisää kotisi viemäriputkiston käyttöikää helposti 50 vuodella.
 • Edullinen tapa tehdä putkiremontti.
 • Kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa – säästyt pölyltä ja melulta.
 • Vaivattomuus – sinun ei tarvitse muuttaa remontin alta pois.
 • Sukitetun viemäriputkiston äänieristys on parempi.

Tilaa maksuton viemärikuvaus

Näin toteutetaan nykyaikainen kodin viemäriremontti sukittamalla.


 • 1. ENNEN ASENNUSTA

  Työn suunnitellaan huolellisesti ja tarvittavat materiaalit tilataan


 • 2. KODIN SUOJAUS

  Työkohteessa lattiat ja seinät suojataan, vesikalusteet puretaan ja puhdistusaukko suurennetaan


 • 3. ALKUVALMISTELUT

  Viemärit kuvataan, jyrsitään ja huuhdellaan painevedellä. Puhdistusjäte joko imuroidaan tai poistetaan imuauton pesurilla


 • 4. LAADUKAS ASENNUS

  Viemärit sukitetaan, haarakohdat avataan ja haarat sukitetaan. Tämän jälkeen vanhoihin valurautalattiakaivoihin asennetaan muoviset lattiakaivoinsertit.


 • 5. TYÖN TARKISTUS

  Valmiit viemärit kuvataan ja kuvausmateriaali tallennetaan usb-muistitikulle. Lopuksi vesikalusteet asennetaan paikoilleen ja kaikki työnjäljet siivotaan.


 • 6. TYÖN LUOVUTUS

  Lopuksi työ tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Jokaisesta toteutetusta viemäriremontista luovutamme kirjallisen järjestelmätodistuksen.

Tilaa kotiisi maksuton viemärikuvaus

Minulle sopiva ajankohta