Nykyaikainen ja turvallinen viemäriremontti toteutetaan SUKITTAMALLA

 • 50 vuotta lisää käyttöikää viemäriputkistolle
 • Talosi rakenteita ei tarvitse rikkoa
 • Nostaa kotisi jälleenmyyntiarvoa

Viemärin sukitus

Ovatko kotisi viemäriputket yli 40 vuotta vanhat?

Suomessa tapahtuu päivittäin jopa 100 vesivahinkoa, joista noin puolet johtuu viemäriongelmista. Erityisesti ennen vuotta 1970 rakennetut omakotitalot kuuluvat pahimpaan riskiryhmään ja vuodot alkavat usein huomaamattomasti. Mikäli olet huomannut, että kotisi viemäriputket tukkeutuvat helposti tai viemäristä kantautuu epämiellyttävää hajua, voi se olla merkki piilevästä ongelmasta ja viemäriremontti on ratkaisu siihen. Jos olet aikeissa myydä omakotitalosi lähitulevaisuudessa, on myyjä vastuussa myös talon piilevistä virheistä viisi vuotta kaupanteon jälkeen. Myyjän on siis mahdollista joutua korvausvelvolliseksi vesivahingon aiheuttamista kustannuksista. Tämän vuoksi mm. kiinteistönvälittäjät suosittelevat uudistamaan putket ennen myyntiä.

Nykyaikainen ja turvallinen viemäriremontti toteutetaan sukittamalla. Lue lisää turvallisesta asennusmenetelmästä ja tilaa maksuton viemärikuvaus.

 • ViemärikuvausMaksuttomalla viemärikuvauksella pystytään selvittämään helposti vanhan putkiston kunto sekä mahdolliset tukoskohdat. Kuvausta voidaan käyttää apuna työn suunnittelussa.
 • Viemärin sukitusViemärin sukituksessa putken sisään asennetaan pehmeä, epoksilla kyllästetty putki, joka kovettuu kuivuessaan. Kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa ja huoneistossa voi asua remontin ajan.
 • Laadukas asennusVuosia jatkuneen asennuskonseptin kehittämisen ja yli 15 000 remontin myötä voimme ylpeinä todeta että asennustiimimme vastaa nykyajan koviin vaatimuksiin. Lue lisää asentajiemme edelläkävijyydestä.
 • KokemuksiaTNS-Gallupin tekemän asiakastyytyväisyysmittauksen mukaan asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluumme. Jopa 94 % asiakkaistamme voisi suositella meitä tuttavilleen! Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin tai katso TNS-Gallupin erinomaiset tutkimustulokset.

Remontoimme kotisi viemärin turvallisesti sukittamalla, rakenteita rikkomatta!

Saneeraamme kotien viemärit korkealaatuisella sukitustekniikkamenetelmällä. Sukitus sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin taloihin omakotitaloista kerrostaloihin. Huonokuntoisistakin viemäreistä saadaan nopeasti ja helposti uudenveroiset! Saneeratut viemärit kestävät suoloja, liuottimia, emäksiä ja happoja sekä vaimentavat ääntä. Viemäriputki muodostaa testatusti itsekantavan rakenteen, joka kestää värähtelyä ja tärinää. Materiaalien lämmönkesto on -40 °C aina +120 °C asti, eikä niistä haihdu haitallisia kaasuja. Putkistojen sukitussaneerausmenetelmät ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä.

Millaisia hyötyjä viemäriputkiston sukittaminen tuo kodillesi?

 • Lisää kotisi viemäriputkiston käyttöikää helposti 50 vuodella
 • Viemäriputkien saneeraus sukittamalla on edullista
 • Kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa
 • Sinun ei tarvitse muuttaa remontin alta pois
 • Ylimääräistä pölyä ja melua ei synny
 • Viemäriputkiston äänieristys on parempi

DSC_3548

DSC_3489

DSC_3384

DSC_3731

DSC_3743

Viemärin sukitus muodostaa kantavan rakenteen

Miksi voimme luvata sinulle onnistuneen remonttikokemuksen?

 • KOKEMUS JA TIETOTAITOVuonna 2015 Pirkanmaalla toimiva Pirkanmaan LVI-tekniikka liittyi osaksi KotiSun Groupia. Nykyään KotiSun Viemäripalvelut nimellä toimivalla yrityksellä on jo vuosien kokemus ja niiden myötä kertynyt tietotaito omakotitalojen viemäriputkien sukittamisesta ja kokonaisvaltaisesta viemäripalvelusta.
 • TEHOKAS PALVELUKONSEPTIKotiSun Viemäripalvelut on asiantuntijoidemme ammattitaidon ja kokemuksen sekä asiakkaidemme palautteen avulla rakennettu palvelukonsepti. Yhdessä rakennetun konseptin avulla voimme varmistaa kodillesi onnistuneen ja turvallisen viemäriremontin ja tarjota asiantuntijuudemme alusta alkaen.
 • TYÖKALUT JA MATERIAALITKäyttämämme työkalut ja materiaalit ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Näin varmistamme viemäriremontin onnistuneen lopputuloksen.
 • VASTUULLISUUSAsiakkaamme tuntevat meidät vastuullisista työtavoistamme ja nopeasta kyvystämme reagoida heidän tarpeisiinsa. Oli kyse sitten suunnittelukäynnistä, remontoinnista, laskutuksesta tai muusta, asiantuntijamme vastaavat aina kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Näin toteutetaan nykyaikainen kodin viemäriremontti sukittamalla.

 • viemäriremontti

  1. ENNEN ASENNUSTA

  Työ suunnitellaan huolellisesti ja tarvittavat materiaalit tilataan.

 • viemäriremontin alkutöitä

  2. KODIN SUOJAUS

  Työkohteessa lattiat ja seinät suojataan, vesikalusteet puretaan ja puhdistusaukko suurennetaan.

 • viemäriremontti kotisunilta

  3. ALKUVALMISTELUT

  Viemärit kuvataan, jyrsitään ja huuhdellaan painevedellä. Puhdistusjäte joko imuroidaan tai poistetaan imuauton pesurilla.

 • viemäriremontin laadukas asennus

  4. LAADUKAS ASENNUS

  Viemärit sukitetaan, haarakohdat avataan ja haarat sukitetaan. Tämän jälkeen vanhoihin valurautalattiakaivoihin asennetaan muoviset lattiakaivoinsertit.

 • viemäriremontin tarkistus

  5. TYÖN TARKISTUS

  Valmiit viemärit kuvataan ja kuvausmateriaali tallennetaan usb-muistitikulle. Lopuksi vesikalusteet asennetaan paikoilleen ja kaikki työnjäljet siivotaan.

 • viemäriremonttityön luovutus

  6. TYÖN LUOVUTUS

  Lopuksi työ tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Jokaisesta viemäriremontista luovutetaan kirjallinen järjestelmätodistus.

Katso millaisia kokemuksia asiakkaillamme on viemäriremonteista

VIDEO: Viemärin sukitus toi Kotilaisille mielenrauhaa asumiseen

VIDEO: Viemärin sukitus toi Kotilaisille mielenrauhaa asumiseen

Kotilaisten 1960-luvulla rakennettun taloon tehtiin viemäriremontti sukittamalla. Kuule pariskunnan mietteitä remontista videolta  

Lue kirjoitus

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

KotiSun sattui oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan juuri, kun Mobergit olivat jo jonkin aikaa […]

Lue kirjoitus

LOPPUTULOKSENA KAUNIIT JA KIILTÄVÄT VIEMÄRIT

LOPPUTULOKSENA KAUNIIT JA KIILTÄVÄT VIEMÄRIT

Valkeakoskelaisten Järvisten omakotitaloon tehtiin kesällä 2015 viemäriputkien sukitus. Remontille oli selkeä tarve, sillä osa […]

Lue kirjoitus

VIEMÄRI- JA PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA

VIEMÄRI- JA PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA

Birgit ja Matti Pihlajaniemen rintamamiestalossa oli remontoitu ennenkin, mutta KotiSunin suorittama viemärin ja käyttövesiputkien […]

Lue kirjoitus

Lisää kokemuksia

Haluatko tietää talosi viemäriputkiston kunnon?
Tilaa maksuton viemärikuvaus!

Viemärikuvauksella kartoitetaan kiinteistön putkistojen kunto. Useimmissa kiinteistöissä putkistojen ja viemäreiden kunnon kartoitus ja mahdollisten vaurioiden havaitseminen onnistuu vain kuvauksen avulla. Kuvamateriaalia voidaan käyttää apuvälineenä viemäriputkiston kuntotutkimuksessa ja saneerauksen tarpeen arvioinnissa.

Jos viemäriputkistossa esiintyy toistuvia tukoksia, putkistot on aiheellista kuvata. Viemärikuvaus on myös olennainen osa nykyaikaista viemäriremonttia, sillä se mahdollistaa saneeraukset ilman rakenteiden purkua.

Kuvaamme viemärit käyttämällä erikoiskameraa. Kuvausta käytetään apuna kustannuslaskelmassa ja työn suunnittelussa.

VIEMÄRIKUVAUS ON SUOSITELTAVAA JOS:

 • Epäilet, että talosi viemäriputkisto ei ole kunnossa.
 • Omakotitalosi on rakennettu ennen vuotta 2000.
 • Viemäri tukkeutuu usein.
 • Viemäristä tulee outoa tai epämiellyttävää hajua.

_DSC3461

DSC_0201

DSC_0216

DSC_0219

DSC_0224

Viemäriremontti KotiSun:lta

Tilaa kotiisi maksuton viemärikuvaus

Minulle sopiva ajankohta