“Asennuksen ammattitaito yllätti positiivisesti”

Lohjalla vuonna -58 rakennetussa omakotitalossa oli vanhat kupariputket rakenteissa ja tämä ongelma poistettiin asentamalla uusi komposiittijärjestelmä pintavetona, samalla uusittiin melkein kaikki vesikalusteetkin.

”Edustaja kartoitti asuinalueellamme taloja jo aikaisemmin, mutta sillä hetkellä ei ollut oikein aikaa asialle.”

“Mietiskelin asiaa pari päivää ja kyllähän se meilläkin oli ajankohtainen uusia nuo vanhat putket.Soitin edustajalle, että kerkeäisitkö käymään kartoittamaan meidänkin talon. Mielestäni edustaja osasi käydä asian läpi selkeästi ja ammattimaisesti, joten päädyimme tilaamaan KotiSunin kokonaispalvelun. ”

”Positiivistä toiminnassa oli se, että aina kun soitin teidän asiakaspalveluun, niin puheluihin vastattiin ja oltiin oikeasti kiinnostuneita siitä, että kuka soittaa ja mitä asiaa. Ja jos en saanut heti puhelimella kiinni niin soitettiin nopeasti.”

”Asennustoiminta oli ammattimaista, ja siellä kyllä tiedettiin mitä tehdään, vaikka tällainen kolmikerroksinen sokkelo talo ei ihan helpoimmasta päästä ollutkaan. Olen erityisen tyytyväinen asentajien ahkeruuteen ja käyttäytymiseen, sitä kun on tullut vuosien aikana nähtyä ties minkälaista tekijää!

Veijo Streng, Lohja

Kategoriat: Käyttövesiremontti, Kokemuksia | Avainsanat: , , , , , ,