Asiakastyytyväisyytemme

Asiakkaidemme kokemukset kertovat yrityksemme nykytilanteen ja tulevaisuuden suunnan

 

Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka ovat tähän saakka olleet vaikuttamassa KotiSunin toiminnan kehitykseen asiakastyytyväisyyskyselymme kautta. Saadut tulokset kertovat meille, että suuntamme on oikea ja asiakkaamme ovat mitatusti tyytyväisiä toimintamme eri osa-alueilla. Viimeisten 12 kuukauden ajalla tarkasteltuna asiakastyytyväisyytemme on 3.4, kun asteikon paras arvo on 4.

Kyselymme lähetetään automaattisesti tekstiviestitse jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman pian asiakaspalvelutilanteen jälkeen. Mittasimme jokaisessa kohtaamispisteessä asiakkaamme tyytyväisyyttä yrityksemme palveluun asiakaskontaktoinnin, myynnin sekä asennuksen näkökulmista. Arvosanat olivat eri asiakasrajapinnoissa 3 – 3.7 välillä, joista muodostui keskiarvo 3.4.

Kyselyssä pyydämme asiakkaitamme arvioimaan muun muassa henkilökuntamme asiantuntijuutta, palvelualttiutta ja luotettavuutta sekä kykyä lunastaa odotukset. Olemme saaneet erityisen positiivista palautetta ystävällisestä ja asiantuntevasta tavastamme kohdata asiakas, laadukkaasta työstä sekä sovituissa asennusaikatauluissa pysymisestä.

Palautteiden perusteella kehityskohteitamme ovat selkeämpi viestintä asiakaskontaktoinnissa puhelimitse sekä parempi palvelualttius myös tehdyn asennuksen jälkeen.

 

Näin asiakkaamme arvioivat KotiSunia omin sanoin:

”Asia esitettiin selvästi ja kohteliaasti. Soittaja kertasi lopuksi mitä sovimme. Hyvä.”

”Erittäin ammattitaitoinen ja perinpohjainen kartoitus, siistiä ja ystävällistä työtä!”

”Asentaja oli tosi ammattitaitoinen ja asiansa osaava, nuorimies on oikealla alalla!”

”Informaatiopaketti; kasvot ja nimi – oikein hyvää informaatiota brosyyreissä. Mielestäni on ihan hyvä, että tullaan ovelta myymään – siitä välähtää, että tämänkin voisi tehdä.”

Ensisijainen ja tärkein yritysarvomme on ollut sekä on tulevaisuudessakin tyytyväiset asiakkaat. Siksi sinun kokemuksesi kiinnostaa meitä ja haluamme jatkossakin kuulla, kuinka meillä menee. Tästä on rohkaisevaa jatkaa!

 

 

Kategoriat: Ajankohtaista, Käyttövesiremontti, Lämpöverkkoremontti, Viemäriremontti, Yleinen |