”EI TÄMÄN SIISTIMMIN VOI PUTKIREMONTTIA TEHDÄ!”

KotiSun osoitti tamperelaisille Pauli ja Valma Niemiselle, että käyttövesiremontti voidaan hoitaa ilman sotkua.

KOTISUN VAKUUTTI OSAAMISELLAAN

Helmikuun 2015 ensimmäisellä viikolla Pauli ja Valma Niemisen 70-luvulla rakennetussa omakotitalossa elettiin tavallista arkea – siitä huolimatta, että talossa oli juuri meneillään käyttövesiremontti.

– KotiSunin komposiittiputkilla toteuttama putkiremontti ei häirinnyt arkea, vaikka olimme kotona koko remontin ajan, kertoo Pauli Nieminen.

Ajatus putkiremontista oli kypsynyt Niemisten mielissä jo edellisvuodesta asti. Talolla oli ikää jo 40 vuotta, ja putkistot olivat alkuperäiset. Kun he sitten saivat tarjouksen KotiSunilta, he olivat valmiita tarttumaan siihen. Sen jälkeen kaikki etenikin nopeasti ja varmasti.

– Hyväksyimme tarjouksen tammikuussa ja sovimme remontin seuraavaan sopivaan ajankohtaan, joka löytyi jo parin viikon päästä, Pauli kertoo.

– En edes pyytänyt tarjouksia muilta. KotiSunin edustaja Panu Rompasaari vakuutti osaamisellaan heti ensikäynnillä, jolloin hän käytti paljon aikaa talon yksityiskohtaiseen läpikäymiseen. Hän osasi asiansa ja kertoi, mikä on mahdollista ja mikä ei.

AHKERAA TYÖTÄ SOVITUSSA AIKATAULUSSA

Niemiset ovat erittäin tyytyväisiä siihen, miten hyvin remonttiprojekti sujui.

– Asentajat tulivat sovittuna päivänä paikalle. Ensin he tekivät kaikki suojaukset ja valmistelivat paikan, josta aloittivat työt. Oli selvää, että he osasivat tehtävänsä, ja työ oli siistiä. Heillä oli imuri oli koko ajan päällä imemässä enimmät pölyt, ja lopullinen siivous tehtiin sitten, kun kaikki työt oli tehty.

Käyttövesiputkiston remontin yhteydessä vaihdettiin myös keittiön ja pesutilojen hanat. Kaiken kaikkiaan remontti oli neljän päivän urakka.

– Remontti toteutui aivan sovitussa aikataulussa, ja miehet tekivät ahkerasti töitä. Meidät myös pidettiin ajan tasalla asioista koko ajan. Rompasaari kävi remontin aikana paikan päällä katsomassa ja kysymässä, onko meillä mitään huomautettavaa, Pauli muistelee.

PELKO SOTKUISUUDESTA OSOITTAUTUI TURHAKSI

Niemisille jäi onnistuneesta putkiremontista parhaana asiana mieleen se, miten siististi kaikki hoitui.

– Pelkäsin etukäteen sitä, kuinka suuri siivoaminen meille jää remontin valmistuttua. KotiSun kuitenkin hoiti hommat niin siististi, että mitään sotkuja ei jäänyt. Voin sanoa, että ei tämän siistimmin voi työtä tehdä! Pauli toteaa.

Oman remonttikokemuksensa perusteella Niemiset suosittelevat KotiSunia mielellään muillekin.

– Kyllä uskaltaa suositella. Kun nämä miehet tulevat, niin voi luottaa siihen, että homma varmasti onnistuu. Se ei ole ammattitaidosta kiinni, Pauli vakuuttaa.

– Olen muuten suositellutkin heitä naapuritalon asukkaille, ja joku naapureista on tehnyt kaupatkin jo!

Kategoriat: Kokemuksia, Viemäriremontti |