Turvallinen Henco-järjestelmä ja 30 vuoden järjestelmätakuu

Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana belgialainen Henco on kasvanut yhdeksi merkittävimmäksi eurooppalaisista yrityksistä laadukkaiden komposiittiputkien ja putkiliittimien valmistajana. Hencon laaja-alainen valikoima tarjoaa turvallisia ja kestäviä vaihtoehtoja kodin lämmitykseen, saniteettitilojen uudistamiseen ja muihin taloteknisiin uudistuksiin. Henco-komposiittijärjestelmä yhdessä markkinoiden nykyaikaisempien kalusteiden kanssa tarjoavat kodillesi parasta mahdollista laatua. Erittäin kestävän ja helposti asennettavan putken ansiosta omakotitalon putkiremonttia ei voisi toteuttaa paremmin. Henco on markkinoiden ainoa komposiittivalmistaja, jonka järjestelmä kestää jatkuvan 95°Clämpötilan.

Henco

Henco-komposiittiputkisto on yhdistelmä muovia ja alumiinia ja se kestää vuosikymmeniä kovemmassakin käytössä. Juomavedestä saadaan näin huomattavasti aiempaa hygieenisempää. Yrityksen 250 työntekijää valmistavat vuosittain yli 130 miljoonaa metriä komposiittiputkea. Hienostunut ja pitkälle kehitetty tuotantoprosessi varmistaa, että kaikki Hencon valmistamat tuotteet läpäisevät tiukan laadunvalvonnan.Hencon maailmanlaajuista menestymistä kuvastaa heidän halunsa tuntea jokainen asiakkaansa. Hencon toimitusjohtaja Vim Verhoeven puhuu mielellään Henco-perheestä, jossa jokaista asiakasta kohdellaan kuin perheenjäsentä. Esimerkiksi Hencon valmistama valkoinen putkiliitin on suunniteltu täysin KotiSunin pinta-asennuksen estetiikkaa silmällä pitäen ja kertoo siitä, miten kattavasti Henco haluaa ottaa jokaisen perheenjäsenensä erityistoiveet huomioon. KotiSunin vankkaa luottoa Hencon tuotteita kohtaan kuvastaa puolestaan se, että vuosittain suomalaisiin koteihin asennetaan jo yli 500 000 metriä Hencon valmistamaa komposiittiputkea.

Mitä hyötyjä Henco-järjestelmä tuo kodillesi?

  • Erittäin kestävä ja turvallinen putkisto kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkoremontille
  • Pintaan asennettava komposiittiputki on nopea ja helppo asentaa
  • Joustavan ja kerrosmaisen rakenteen vuoksi virtaava vesi on hygienisempää
  • Alan korkea paine- ja lämmönkesto (10bar ja 95°C)
  • Järjestelmä on hiljainen
  • Valkoiset liittimet viimeistelevät tyylikkään lopputuloksen

Miksi lämpötilan kesto on niin merkittävä asia omakotitalon putkiremonttia mietittäessä?

Käyttöveden maksimilämpötilaksi on Suomessa käyttäjäturvallisuuden vuoksi määritelty 65 astetta. Lämmitysveden lämpötilaksi riittää useimmiten myös alle 70 astetta. Käyttövedenlämmittimen, varaajan, kaukolämmönvaihtimen sekä puu- tai öljykattilan lämpötilat ovat usein huomattavasti korkeampia, ja veden lämpötilaa lasketaan 65 asteeseen termostaattisilla tai suhteellisilla säätö- ja sekoitusventtiileillä. Säätö- ja sulkuventtiilit eivät ole ikuisia, vaan käyttöikä on keskimäärin noin 15 vuotta, joskin toimintahäiriöitä voi ilmetä jo huomattavasti aikaisemminkin. Kun nämä laitteet vikaantuvat, veden lämpötila ei pysykään enää suositelluissa ja tavoitelluissa rajoissa, vaan ylittää helposti myös monien komposiittijärjestelmien suurimman sallitun lämpötilan, 70 astetta. Seurauksena on putkien vaurioituminen ja vuotavat liittimet, vesivahinko. Kun vuoto johtuu liian korkeasta veden lämpötilasta, putken valmistajan takuut eivät ole voimassa. Vastuu ja korjauskustannukset kaatuvat kiinteistön omistajalle.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden laadukkainta palvelua, laadukkaimmilla materiaaleilla. Tämän takia Kotisun asentaa vain alan korkeimman, 95 asteen jatkuvaa lämpöä kestävää Henco –komposiittia. Sillä turvaamme asiakkaiden putkien kestävyyden myös säätö- ja varolaitteiden toimintahäiriöiden varalta.

Kategoriat: Ajankohtaista, Käyttövesiremontti, Lämpöverkkoremontti, Yleinen |