Käyttövesiputkien uusiminen pintavetona

Putkiremontin teettäminen pintavetona tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että uudet käyttövesiputket jäävät näkyviin seinärakenteiden päälle. KotiSunilla tämä tarkoittaa sitä, että käyttövesiputket uusitaan ja kiinnitetään mahdollisimman huomaamattomasti seinärakenteet huomioiden ja kestävät komposiittiputket liitetään yhteen valkoisilla liittimillä.

Koska työ tapahtuu ihmisten kotona, on erityisen tärkeää, että kaikki menee sujuvasti. Meillä KotiSunilla on jo yli 15 000 remontin kokemus pintavetona toteutetuista käyttövesiremonteista, ja prosessiamme kehitetään yhä terävämmäksi asiakasta varten. Tämän vuoksi asennusautoissamme on kaikki työkalut valmiina, eikä asentajiemme tarvitse keskeyttää työtä hakeakseen tarvikkeita varastolta. Meille tehokkuus tarkoittaa asiakkaan mahdollisimman hyvää putkiremonttikokemusta. Työvälineemme ovat huippuluokkaa ja haluamme oppia lisää jokaisesta remontista.

Komposiittiputket

KotiSunin asentajat vetävät tyylikkäät, valkoiset Hencon komposiittiputket kotiisi. Belgialainen Henco on Euroopan johtava komposiittiputkien valmistaja ja tarjoaa laaja-alaisen valikoiman turvallisia ja kestäviä vaihtoehtoja kodin lämmitykseen, saniteettitilojen uudistamiseen sekä muihin taloteknisiin uudistuksiin. Hencon komposiittiputket pitävät ulkonäkönsä, eikä niitä tarvitse maalata. Kestävä ja kevyt materiaali takaa turvallisuuden kymmeniksi vuosiksi eteenpäin, eikä putkista irtoa haitallisia aineita käyttöveteen. KotiSunin asentamana Hencon putkilla on peräti 30 vuoden takuu.

Käyttövesiremontti kestää yleensä vain päiviä ja voit asua koko ajan kotonasi. Huolehdimme puolestasi, mutta sinua kuunnellen kaiken urakan suunnittelusta loppusiivoukseen. Sinulle ei koidu yllätyskuluja, vaan hintamme pitää. Meillä on tuhansien pintavetona toteutettujen käyttövesiremonttien kokemus, joten voit huoletta luottaa kotisi KotiSunin ammattilaisten käsiin.

Voit tilata maksuttoman kartoituskäynnin, ja pian selviää, kuinka remontti on toteutettavissa sinun kotiisi.

Putket pintaan vai rakenteiden sisään?

Pintavedossa on monia hyviä puolia verrattuna rakenteiden sisään vedettyihin putkiin. Rakenteiden sisään vedetyt putket ovat tietenkin katseilta piilossa. Sisään vedetyn putkiston kunnon tarkkailu on kuitenkin vaikeaa, jopa mahdotonta. Vesivahingon sattuessa tilanne ehtii yleensä kehittyä niin pitkään, että vahingoista tulee mittavat. Seinärakenteisiin upotettujen putkien korjaaminen vaatii aina massiivisia purkutöitä. Käyttövesiputkien uusiminen pintavetona käy helposti ilman purkutöitä.

Pintavedosta voi monella olla negatiivinen käsitys pitkälti takavuosikymmeninä tehtyjen työtapojen ja materiaalivalintojen takia. Vieläkin saattaa vastaan tulla 1980-luvun kylpyhuoneita, joiden lattianrajassa kulkevien kupariputkien rapistuvaan pintaan on vuosien varrella vedetty maalikerros jos toinenkin. Putket ehkä roikkuvat kaakelin läpi porattujen kiinnikkeidensä varassa ja tärähtelevät silminnähtävästi, kun vedenpaine vaihtelee. Se on onneksi mennyttä aikaa käyttövesiputkien uusimisessa. Pintaveto on tätä päivää ja sopii Sinunkin kotiisi. KotiSunin käyttämillä materiaaleilla ja työtavoilla kotisi arvo ja asumisturvallisuus nousevat ilman että Sinun tarvitsee kärsiä pitkästä ja vaivalloisesta remontista.

Kategoriat: Käyttövesiremontti, Yleinen |