Käyttövesiremontilla

Toimivaa asumista pitkälle tulevaisuuteen

Käyttövesiputkien uusiminen on yksi toimenpide osana omakotitalon ja pienkiinteistön huolenpitoa. Uusitun järjestelmän myötä varmuus putkiverkon toimivuudesta ja kestävyydestä vahvistuu, jolloin tavanomaisiin askareisiin keskittyminen luonnistuu. Arjessa pinta-asennuksena asennetut käyttövesiputket yhdessä modernien vesikalusteiden kanssa kuljettavat raikasta vettä sujuvasti ja luotettavasti tarpeiden mukaan. Putkiremontin valmistuttua kotona on jälleen huoletonta asua.

Varaa kartoitus

tai soita meille: 020 7669 940

KOTISUN KÄYTTÖVESIPUTKIREMONTTI ON KESTÄVÄ RATKAISU

KotiSun käyttövesiputkiremontti on suosittu ja asiakkaidemme keskuudessa kehuttu tapa uudistaa omakotitalon käyttövesiputket pinta-asennuksena. Käyttövesiremontin yhteydessä asennetaan laadukkaat ja kestävät Henco-komposiittiputket mahdollisimman huomaamattomasti, huolellisesti suunnitellun reitin mukaisesti. Reipas ja tehokas asennustiimimme, nykyaikaiset ja tyylikkäät vesikalusteet sekä 30 vuoden järjestelmätakuu tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden kotisi uudeksi käyttövesijärjestelmäksi.

Vakuutusyhtiöiden tilastojen mukaan käyttövesiputken rikkoutuminen on merkittävä vesivahingon aiheuttaja suomalaisissa omakotitaloissa. Pahimmassa riskiryhmässä ovat 1940-1980-luvulla rakennetut omakotitalot, joiden käyttövesiputket ovat kuparia tai muuta metallia. Vuodot alkavat usein huomaamattomasti ja saattavat jatkua jopa useita vuosia kenenkään huomaamatta. Vaikka putken korjaaminen ei itsessään ole kallista, siitä aiheutuvat muut vahingot voivat olla mittavat. Usein tämä tarkoittaa myös evakkoon muuttamista useiksi kuukausiksi eteenpäin.

KÄYTTÖVESIREMONTIN HYÖDYT

Sinun ei tarvitse muuttaa remontin alta pois

Pintaan asennettava komposiitti on nopea ja tehokas asentaa

Komposiittijärjestelmä on hygieeninen, siisti ja turvallinen

Tyylikkäillä hanoilla luot ilmettä keittiöön ja kylpyhuonetiloihin

30-vuoden järjestelmätakuu antaa remontillesi pitkän putkiturvan

Kiinteistön jälleenmyyntiarvo kasvaa remontin myötä

Henco-järjestelmä

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontin-hyödyt

Putkremontin-hyödyt

Putkiremontti

 

Varaa kartoitus

Kiinnostavaa sisältöä sinulle

Asiakastyytyväisyytemme

Asiakastyytyväisyytemme

Asiakkaidemme kokemukset kertovat yrityksemme nykytilanteen ja tulevaisuuden […]

Lue kirjoitus

Kokemus ja laatu

Toimintamme takana seisoo yli 10 vuoden ja 15 000 kohteen kautta kertynyt kokemustietopankki. Kertyneen kokemuksen sekä vakavaraisuutemme kautta pystymme tarjoamaan palveluamme aina sovitusti.

VAIVATON KOKONAISPALVELU

Sopimus tehdään aina kirjallisena paikan päällä ja siitä jää kopio asiakkaalle. Saneerauksen valmistuttua lähetämme joko erillisen kotitalousvähennyserittelyn tai laskun, jossa on merkitty työnosuus.

KIINTEÄ HINTA JA OP-RAHOITUS

Sopimukselle lasketaan aina kiinteä loppusumma, joka kattaa koko saneerauspalvelun. Halutessasi voimme hakea puolestasi OP Yrityspankin tarjoaman rahoituksen.

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet toimintamme lähtökohta ja päämäärä – vähempään emme tyydy.

putkiremontti

NOPEA PUTKIREMONTTI

Asennuskonseptimme nopeus määrittyy alkaen järjestellystä ja organisoidusta asennusautosta optimoituun asennustyöhön asti.

pitkä-takuu

Pitkä takuu

Asentamallemme Henco-järjestelmälle myönnetään 30 vuoden järjestelmätakuu.