“En löydä minkäänlaista miinusta”

KotiSun kartoitti asuinalueen taloja ja päätimme pyytää arvioimaan myös meidän kiinteistön. Olihan se ollut mielessä kauemminkin, kun meilläkin on 70-luvun taitteessa valmistunut talo ja vielä alkuperäiset käyttövesiputket.

Edustaja tuli täsmällisesti sovittuna ajankohtana. Hän oli fiksu nuori mies ja tiesi kyllä tarkkaan mistä on kysymys. Mittaukset ja suunnitelmat käytiin perusteellisesti ja selkeästi läpi. Ennen työn aloittamista tiesi jo mitä tulevan pitää. Tämän perusteella emme nähneet syytä olla ottamatta vaan päätimme tilata palvelun heti.

Asentajat tulivat sovittuna ajankohtana. Vielä ennen työn aloittamista kävimme asentajien kanssa läpi suunnitelman, joka vastasi edustajan suunnitelmaa. Asentajat olivat asiallisia ja hyvin käyttäytyviä. Olivat todella näppäriä ja vastasivat aina kysymykseen kun jotakin halusi kysyä. Huomioivat myös koiran. Oli hyvin vaivatonta asua samaan aikaan kun he kertoivat koko ajan mitä seuraavaksi tulevan pitää. Ennen vesikatkoa otin muutaman litran vettä jääkaappiin.

Asentajat siivosivat vähintäänkin omat jälkensä. Lopuksi vielä tarkistimme että kaikki on tehty sovitusti. En löydä minkäänlaista miinusta.

Pystyn suosittelemaan KotiSunin palvelua myös muille!

Aalto, Kaarina

Kategoriat: Käyttövesiremontti, Kokemuksia | Avainsanat: , , , , , , , , , , ,