KotiSun Group Oy ostaa Pirkanmaan LVI-Tekniikan

30.10.2015, Jyväskylä

KotiSun Group Oy

Valtakunnallisesti toimiva KotiSun Group Oy on 27.10.2015 ostanut Pirkanmaan alueella toimivasta Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy:n osakekannasta merkittävän enemmistön. Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy:n nykyinen toimiva johto jatkaa vähemmistöomistajina ja työntekijöinä yrityksessä. Yrityskaupan johdosta KotiSun Group Oy alkaa rakentaa edellytyksiä nykyisen palveluvalikoiman kasvattamiseen viemärisaneerauksilla.

Kymmenen vuotta alalla toiminut Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy tarjoaa kotitalouksille monipuolisia LVI-alan palveluita, kuten käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäri-saneerauksia. Yrityksen ydinosaamista on sukitus – ja pinnoitusmenetelmien hyödyntäminen viemärisaneerauksissa. Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy:n liikevaihto oli vuonna 2014 617 000,00 euroa ja yritys työllistää tällä hetkellä kymmenen henkilöä.

KotiSun Groupin toimitusjohtaja Kalle Lahtinen perustelee yrityskauppaa sillä, että yhteistyö Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy:n kanssa avaa kasvumahdollisuuksia kehittyvillä LVI-alan markkinoilla ja vahvistaa samalla KotiSun Groupin asemaa. “Olemme tyytyväisiä löydettyämme ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, joka jakaa yrityksemme arvomaailman. Uskomme vahvasti siihen, että Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy:n kanssa voimme alkaa rakentaa edellytyksiä nykyisen toiminnan kehittämiseen ja tämän myötä tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa taloteknistä osaamista”, toteaa Kalle Lahtinen.

Myös Pirkanmaan LVI-tekniikka Oy:n toimitusjohtaja Matti Muli on tyytyväinen alkavasta yhteistyöstä KotiSun Groupin kanssa: “Koska KotiSunilla on jo vuosia ollut tietotaitoa laadukkaista taloteknisistä palveluista, pääsemme liiketoimintakaupan avulla hakemaan kasvua ja kehittämään toimintaamme oikeaan suuntaan.”

Lisätietoa:
Kalle Lahtinen, toimitusjohtaja, KotiSun Oy, puh. 040 4177 962, kalle.lahtinen@kotisun.fi Matti Muli, toimitusjohtaja, Pirkanmaan LVI-Tekniikka, puh. 010 3223 192, matti.muli@plvi.fi

Kategoriat: Ajankohtaista, Yleinen |