ctc

Lämmititysremontti omakotitaloon

CTC ilmavesilämpöpumput – Tehokasta lämpöenergiaa ulkoilmasta

Tue valinnoillasi kestävää kehitystä ja säästä samalla yli 50% kotisi lämmityskuluissa. Lämmitysremontin yhteydessä asennettavat CTC-laitteet tuottavat kotisi vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään tehokkaasti energiaa ulkoilmasta.


Harkitessasi ilma-vesilämpöpumppua ja hybridivaraajan hankkimista, varaa kartoitus kotiisi. Saat asiantuntevaa opastusta juuri sinun kotisi lämmitystarpeisiin sopivista CTC -laitteista sekä tarjouksen ripeästä asennuspalvelustamme.

Varaa kartoitus

tai soita meille: 020 7669 940

KODIN LÄMMITYSENERGIA ULKOILMASTA – SÄÄSTÄ KULUJA JA LUONTOA

Maailmanlaajuinen ilmastohuoli ja tavoite öljykäyttöisten lämmitystapojen vähentämiseksi ovat pääasiallisia tekijöitä siihen, että yhä useammat suomalaiset toteuttavat nyt omakotitalon lämmitysremontin.

Lämmitysremontissa vaihdamme kotisi lämpöverkkoputkiston kestävään komposiittiin sekä patterit uusiin energiajärkeviin malleihin. Uusi lämmitysjärjestelmä saa käyttöenergiansa juuri sinun kotisi tarpeisiin sopivista CTC:n ilma-vesilämpöpumpusta ja hybridivaraajasta.

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut CTC-laitteet ovat markkinoiden parhaimmistoa. Edistyksellisellä tekniikallaan ne tuottavat tehokkaasti energiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmääsi sekä käyttöveden lämmittämiseen. Uudistamalla kotisi lämmitystavan ajoissa säästät eniten remontin kuluissa.

Tasainen huonelämpö hellii kehoa – mieltäsi sen sijaan lämmittää nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tuomat säästöt kotisi lämmityskuluissa.

OMAKOTITALON LÄMMITYSREMONTIN
VARMAT HYÖDYT

Nopea asennus noin viikossa ilman kotisi
rakenteiden purkua

Säästät kotisi lämmityskuluissa jopa yli 50%
ja hyödynnät ulkoilmasta saatavan ilmaisen energian

Lämpöverkkoputkesi uudistetaan kestävällä
komposiittiputkella, jolle saat 30 vuoden takuun

Nykyaikaiset lämpöpatterit ovat energiatehokkaat
ja helposti säädeltävissä eikä hukkalämpöä synny

CTC ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

ilma-vesilampopumppu

Säästät kotisi vuotuisissa lämmityskuluissa yli 50%

Järjestelmä hyödyntää ilmaista luonnon energiaa

Edullisempi vaihtoehto, kuin maalämpöpumppu

Ei vaadi huoltoa tai ylläpitoa

CTC HYBRIDIVARAAJA

hybridivaraaja

Varmistaa bakteerittoman käyttöveden kotiisi

Mahdollistaa maksimaalisen hyödyn ilma-vesilämpöpumpustasi

Tasainen lämpö, jota voit helposti itse säädellä

Yhdistettävissä monipuolisesti eri lämmitysmuotoihin

KATTAVA KOKONAISPALVELU

Kun lupaamme kokonaispalvelua, se todella on sitä: saat meiltä tarvekartoituksen, laite- ja palveluesittelyn, kirjallisen tarjouksen, asennuksen sekä käyttöönottoperehdytyksen.

ENSILUOKKAISET LAITTEET

Haluamme tarjota kotiisi aidosti toimivia ratkaisuja. Siksi olemme valinneet valikoimiimme ensiluokkaisen laadukkaat ja toimintavarmat CTC ilma-vesilämpöpumput ja hybridivaraajat.

NOPEA ASENNUS

Hyvin organisoitu asennustapamme mahdollistaa lämmitysremontin toteutuksen vaivattomasti noin viikossa. Remontin aikana voit asua normaalisti kotonasi.

KIINTEÄ HINTA

Laskemme sinulle aina kiinteän loppusumman, joka kattaa kotisi lämmitysremontin laitteineen. Kulurakenne on täysin läpinäkyvä ja selkokielinen.

RAHOITUSMAHDOLLISUUS

Joustava rahoitus mahdollistaa remontin jokaiselle. Halutessasi voimme auttaa sinua hakemaan OP Yrityspankin tarjoamaa rahoitusta, niin voit maksaa kotisi remontin sinulle sopivissa erissä.

ASENNUSTURVA JA TAKUUT

Jos lämmityslaitteiston vian vuoksi kotisi lämmitys tai lämpimän käyttöveden saanti estyisi, asentajamme saapuu ratkaisemaan ongelman 24h kuluessa yhteydenotostasi. Lisäksi saat asennustyöllemme 2 vuoden takuun.