ctc

OMAKOTITALON
LÄMMITYSREMONTTI

Tehokasta lämpöenergiaa ulkoilmasta

Tue valinnoillasi kestävää kehitystä ja säästä samalla yli 50% kotisi lämmityskuluissa. Lämmitysremontin yhteydessä asennettavat CTC-laitteet tuottavat kotisi vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään tehokkaasti energiaa ulkoilmasta.


Harkitessasi ilma-vesilämpöpumppua ja hybridivaraajan hankkimista, suosittelemme hyödyntämään edustajamme maksuttoman kartoituksen. Saat asiantuntevaa opastusta juuri sinun kotisi lämmitystarpeisiin sopivista CTC -laitteista sekä tarjouksen ripeästä asennuspalvelustamme.

ÖLJYLÄMMITYKSESTÄ LUOVUTAAN – NOPEALLA
REAGOINNILLA SÄÄSTÄT ENITEN

Maailmanlaajuinen ilmastohuoli ja tavoite öljykäyttöisten lämmitystapojen poistamiseksi ovat pääasiallisia tekijöitä siihen, että yhä useammat suomalaiset toteuttavat nyt omakotitalon lämmitysremontin.

Lämmitysremontissa vaihdamme kotisi lämpöverkkoputkiston kestävään komposiittiin sekä patterit uusiin energiajärkeviin malleihin. Uusi lämmitysjärjestelmä saa käyttöenergiansa juuri sinun kotisi tarpeisiin sopivista CTC:n ilma-vesilämpöpumpusta ja hybridivaraajasta.

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut CTC-laitteet ovat markkinoiden parhaimmistoa. Edistyksellisellä tekniikallaan ne tuottavat tehokkaasti energiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmääsi sekä käyttöveden lämmittämiseen. Uudistamalla kotisi lämmitystavan ajoissa säästät eniten remontin kuluissa.

Tasainen huonelämpö hellii kehoa – mieltäsi sen sijaan lämmittää nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tuomat yli 50% säästöt kotisi lämmityskuluissa.

OMAKOTITALON LÄMMITYSREMONTIN
VARMAT HYÖDYT

Nopea 2 päivän asennus ilman kotisi
rakenteiden purkua

Merkittävät säästöt kotisi lämmityskuluissa ja
ELY-tuella voit saada jopa 4 000€ hyvitystä remontistasi

Uudet lämpöverkkoputket ovat kestävää
ja korroosiovapaata komposiittia

Nykyaikaiset lämpöpatterit ovat energiatehokkaat,
helposti säädeltävissä eikä hukkalämpöä synny

CTC ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

ilma-vesilampopumppu

Säästät kotisi vuotuisissa lämmityskuluissa yli 50%

Järjestelmä hyödyntää ilmaista luonnon energiaa

Edullisempi vaihtoehto, kuin maalämpöpumppu

Ei kalliita huoltoja tai muita ylläpitokuluja

CTC HYBRIDIVARAAJA

hybridivaraaja

Varmistaa bakteerittoman käyttöveden kotiisi

Mahdollistaa maksimaalisen hyödyn ilma-vesilämpöpumpustasi

Tasainen lämpö, jota voit helposti itse säädellä

Yhdistettävissä monipuolisesti eri lämmitysmuotoihin

KATTAVA KOKONAISPALVELU

Kun lupaamme kokonaispalvelua, se todella on sitä: saat meiltä tarvekartoituksen, laite- ja palveluesittelyn, kirjallisen tarjouksen, asennuksen sekä käyttöönottoperehdytyksen.

ENSILUOKKAISET LAITTEET

Haluamme tarjota kotiisi aidosti toimivia ratkaisuja. Siksi olemme valinneet valikoimiimme ensiluokkaisen laadukkaat ja toimintavarmat CTC ilma-vesilämpöpumput ja hybridivaraajat.

NOPEA ASENNUS

Hyvin organisoitu asennustapamme mahdollistaa lämmitysremontin toteutuksen vaivattomasti vain 2 päivässä. Remontin aikana voit asua normaalisti kotonasi.

KIINTEÄ HINTA

Laskemme sinulle aina kiinteän loppusumman, joka kattaa kotisi lämmitysremontin laitteineen. Kulurakenne on täysin läpinäkyvä ja selkokielinen.

RAHOITUSMAHDOLLISUUS

Joustava rahoitus mahdollistaa remontin jokaiselle. Halutessasi voimme auttaa sinua hakemaan OP Yrityspankin tarjoamaa rahoitusta, niin voit maksaa kotisi remontin sinulle sopivissa erissä.

ASENNUSTURVA JA TAKUUT

Jos lämmityslaitteiston vian vuoksi kotisi lämmitys tai lämpimän käyttöveden saanti estyisi, asentajamme saapuu ratkaisemaan ongelman 24h kuluessa yhteydenotostasi. Lisäksi saat asennustyöllemme 2 vuoden takuun.