Omakotitalon käyttövesiremontti ja viemärin puhdistus Muuramen Kinkomaalla

Muuramen Kinkomaalla asuvan Hannu Valkeisen vuonna 1952 rakennettuun omakotitaloon toteutettiin kuusi vuotta sitten käyttövesiremontti. Siihen saakka vesi oli tullut taloon omasta kaivosta ja lämminvesivaraajasta, mutta remontin yhteydessä talo yhdistettiin kunnan vesijohtoverkkoon. Lämminvesivaraajakin vaihdettiin uuteen.
– Tuumasin, että kaivojen tyhjentäminenkin maksaa, joten muutamassa vuodessa käyttövesiremontti maksaa itsensä takaisin, kertaa Valkeinen remonttiin ryhtymistä.

Valkeinen mietti toimitusaikoja, materiaaleja ja muita remonttiin liittyviä olennaisia seikkoja ja päätyi lopulta tilaamaan remontin KotiSunilta, vaikka hänellä ei ollut aiempaa kokemusta yrityksestä. Remontti sujui aikataulujen mukaan, eikä aiheuttanut ylimääräisiä järjestelyjä Valkeisille. Oma kaivo oli käytössä koko remontin ajan ja kommunikaatio työntekijöiden kanssa sujui hyvin. Myös paikat säilyivät asentajien jäljiltä siisteinä.
– Katsoimme yhdessä esimerkiksi mikä olisi paras ratkaisu viedä putket keittiöön. Asioista päätettiin yhdessä.

 

Viemärin puhdistus lopetti putkiston pulputuksen

Tämän vuoden alussa talossa oli viemärihuollon aika. KotiSunin maksuttomassa viemärikuvauksessa muovisesta viemäriputkistosta löytyi paha rasvatukos, joka oli syytä hoitaa kuntoon nopeasti.

Viemärihuollossa viemäriputket harjataan hellävaraisesti huoltoon suunnitellulla harjapesurilla ja putkiston seinämistä irronnut lika huuhdellaan painevedellä viemärijärjestelmästä pois. Kaikki tarvittavat työkalut ja muut tarvikkeet löytyvät KotiSunin asennusautosta ja viemärin saadaan pestyä putipuhtaaksi yhden työpäivän aikana!

Ennen viemärin puhdistusta Valkeisen kodissa keittiön viemärissä vesi pulputteli ja vesi ei tahtonut poistua altaasta. Huollon jälkeen pulputtelut ovat lakanneet kokonaan ja vesi virtaa jälleen sujuvasti viemäriin. KotiSunin asentajat antoivat Valkeiselle myös vinkkejä viemärin avaamiseen kotikonstein.
– Pojat antoivat hyviä neuvoja, jotka ovat myös turvallisia ettei viemäriin tule vaurioita.

Kaiken kaikkiaan Valkeinen on tyytyväinen KotiSunin toteuttamiin remontteihin.
– Jos vielä jotain tarpeita tulee, niin ehkä kallistun KotiSunin puoleen, hän summaa.

 


Haluatko varmistua kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkoputkien kunnosta?

Varaa asiantuntijamme maksuton putkiston kuntokartoitus!

Saat arvokasta tietoa putkistosi nykykunnosta ja mahdollisista ajankohtaisista kunnostustarpeista.

Varaa aikasi ottamalla meihin yhteyttä tai soita suoraan asiakaspalvelunumeroomme 020 7669 940!

 

Milloin viimeksi sinun kotisi viemäri on puhdistettu?

Ovatko nämä ongelmat sinulle tuttuja?

  • viemärini tukkeutuu helposti
  • putkisto ei vedä kunnolla
  • viemäristäni tulee epämiellyttävää hajua

Tai mietityttääkö viemärisi kunto jostain muusta syystä? Varaa asiantuntijamme maksuton viemärikuvausaika tai soita suoraan asiakaspalvelunumeroomme 020 7669 940!

Kategoriat: Ajankohtaista, Käyttövesiremontti, Kokemuksia, Viemärihuolto, Viemäriremontti |