Omakotitalon putkiremonttiin tarvitaan kokenut ammattilainen

Suomalaisissa omakotitaloissa asuu paljon käsistään käteviä monitoimimiehiä ja -naisia. Ehkä he ovat olleet sellaisia pienestä pitäen, tai kenties taidot on opittu kantapään kautta, asumisen haasteita ylitettäessä. Joskus omakotitalon asukki saattaa maksaa palveluista ammattilaisellekin, mutta usein hän likaa kätensä itse. Kyse voi olla rahasta, ylpeydestä tai molemmista. Tarvittaessa omatoiminen asukas on valmis kiipeämään liukkaalle peltikatolle pudottamaan lunta tai puhdistamaan rännit mätänevistä lehdistä. Tätä emme missään nimessä suosittele tekemään ilman turvavarusteita. Myös omakotitalon putkiremontti saattaa olla projekti, joka halutaan tehdä täysin itse.

Missään olosuhteissa emme suosittele yrittämään omakotitalon putkiremonttia itse tai edes naapurinmiehen kaverina. Putkiremontti on kodin mittavin projekti, jota ei kannata teettää kenellä tahansa. Kodin viemäriputkisto, käyttövesiputkisto ja lämpöverkkoputkisto ovat monimutkainen ja jopa satoja metrejä pitkä kokonaisuus, jonka hallitseminen vaatii paljon tietoa, taitoa ja kokemusta.

Olipa talo miten suuri tai pieni hyvänsä, onnistunut ja turvallinen linjasaneeraus kysyy tekijältään runsain mitoin kokemusta ja teknistä osaamista, oikeat työvälineet sekä ennen kaikkea kykyä ja halua kantaa vastuuta. Vastuukysymykset ovat kysymyksiä, joita ei koskaan pitäisi joutua käsittelemään putkiremontin jälkeen. Parempi kuitenkin on, jos nekin on valettu kiinteälle perustalle.

KotiSun on Suomen suurin ja kokenein putkiremonttien tekijä yli 15 000 remontin kokemuksella. Toimimme koko maan alueella ja työllistämme yli 300 alan ammattilaista. Olemme vakavarainen ja vakiintunut kasvuyritys, joka hoitaa velvoitteensa alusta loppuun. Yrityksemme arvoja ovat rehellisyys ja asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima ja rohkeus uudistua.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun, olipa tarpeesi viemärihuolto, käyttövesi-, lämpöverkko- tai viemäriremontti. Voit tilata sivuiltamme maksuttoman arviointikäynnin vaikka heti. Viemärikuvauksessa selviävät putkiston yleiskunto ja ongelmakohdat. Videota voidaan käyttää apuna remonttia suunniteltaessa. Toisinaan riittää, että viemäri puhdistetaan KotiSun Viemäripalveluiden viemärihuollossa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

omakotitalon putkiremontti
Nykyaikainen putkiremontti tehdään siististi sotkematta asiakkaan kotia. Lattioille levitetään matot ja remontin valmistuessa asentajat vievät jätteet pois.

 

 

 

Usein vanhoissa betoni- tai rautaviemäreissä on kuitenkin runsaasti korroosion ja muun kulumisen aiheuttamia jälkiä, sakkakertymiä ja jopa halkeamia. Ne ovat päälle päin näkymättömiä asioita, jotka paljastuvat vasta kun ujutamme viemärikameramme kotisi viemäriputkistoon. Viemäriongelmia ei voi päälle päin nähdä, mutta ne voi joskus haistaa. Jos viemäristä nousee epämiellyttävää hajua, on syytä kysyä viemärikuvausta. Jos asia mietityttää muuten vain, kannattaa tehdä samoin. Kustannukset kohoavat jopa satoja prosentteja siinä vaiheessa, kun kuluneista putkista alkaa tihkua kosteutta rakenteisiin.

KotiSun Viemäripalvelut uudistaa viemärit sukittamalla, eli kotisi rakenteita ei tarvitse rikkoa. Omakotitalon putkiremontissa säästyt melulta ja sotkulta, eikä sinun tarvitse muuttaa pois kotoasi remontin ajaksi. Sukitusmenetelmässä vanhan, puhdistetun viemäriputken sisään työnnetään paineilmalla uusi epoksiputki, joka kovettuu nopeasti itsekantavaksi rakenteeksi. Vanhat putken sisälle kovettunut uusi rakenne kestää jopa viisikymmentä vuotta ja toimii paremmin kuin betoni tai rauta koskaan. Uudistetut epoksiputket ovat liukkaat, joten tukoksia ei tule. Lisäksi ne ovat hiljaiset.

Käyttövesiremontin teemme niin ikään sinulle helpolla ja miellyttävällä tavalla. Kotisi rakenteiden pintaan vedetyt Henco-merkkiset komposiittiputket ovat kulutusta ja katseita kestävä ratkaisu. Ne ovat nopeat ja siistit asentaa tarkasti ennalta suunniteltua reittiä pitkin. Luonnollisesti kuulemme toiveesi putkien reittiä ja läpivientejä suunniteltaessa. Pintavetona toteutettu omakotitalon putkiremontti on nopea, edullinen ja lisäksi turvallinen.

Myös KotiSunin lämpöverkkoremontti, jossa vaihdetaan putket ja patterit, on nopea ja turvallinen työ, joka ei häiritse asumistasi kohtuuttomasti. Se voidaan toteuttaa jopa talvella, sillä asentajamme huolehtivat kotisi lämmityksestä lyhyen lämmityskatkon ajan tarvittaessa paikalle tuomillaan sähkölämmittimillä.

Omakotitalossasi nousevat niin käyttöarvo kuin rahallinen arvo, kun siihen on tehty KotiSunin viemäri-, käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit. Työ ei kuitenkaan pääty siihen. Voimmeko ehdottaa sinulle KotiSun Groupiin kuuluvan Kotivo Oy:n lämmityksen ohjausjärjestelmän asentamista? Sekin auttaa sinua kahdella tavalla: säästät rahaa ja parannat asuinviihtyvyyttäsi.

Kun kyse on tärkeimmästä omaisuudestasi, anna meidän auttaa. Tilaa maksuton kartoituskäynti vaikka heti!

Kategoriat: Ajankohtaista, Käyttövesiremontti, Lämpöverkkoremontti, Yleinen |