Putkiremontin kesto riippuu monesta tekijästä

”Tehdäänkö teillekin sellainen kahden viikon putkiremontti”, vitsaili serkkupoika kun aikoinaan manailin pitkittynyttä putkiremontin kestoa.

Putkiremontin eli linjasaneerauksen kesto ja sen ”vääjäämätön” pitkittyminen ovat yleisiä huumorin aiheita. Remonttimyyjän ei pitäisi koskaan lupailla liikoja. Ei etenkään silloin, jos tiedossa on rakenteiden avaamista, piikkausta, betonin valantaa ja kirsikkana kakun päällä myös mahdollista kuivaamista. Nämä työvaiheet yleensä liitetään putkiremontteihin. Viikkotolkulla jatkuvaa jyrinää kuunnellessa hiukset harmaantuvat muustakin kuin betonipölystä.

Ei sen kuitenkaan tarvitse mennä niin. Remonttien ei tarvitse kestää kauan ja olla sotkuisia. Tavalliseen suomalaiseen omakotitaloon tehtävä KotiSunin putkiremontti kestää yleensä vain päiviä, ja tämän lupauksen pidämme. Karkeasti puolet tekemistämme omakotitalon käyttövesiputkiremonteista valmistuu kahdessa päivässä ja joissain tapauksissa päästään jopa yhteen päivään.

KotiSunin lämpöverkkoremontti, jossa vaihdetaan putket ja patterit, kestää yleensä alle työviikon. Keskimäärin neljä päivää. Kuten käyttövesiremontissa, myös lämpöverkkoremontissa asiakkaamme voivat asua kotonaan koko remontin ajan.

Lämpöverkkoremontin ajan vesikiertoiset patterit eivät tietenkään ole käytössä, mutta palella ei tarvitse: Pattereiden ja putkien vaihtamisen ajan lämmitämme kotisi sähköpattereilla, jotka tuomme itse paikalle. Remontin aikana saat käyttöveden hanasta aivan normaalisti.

Asiakkaidemme ei tarvitse varata ämpäritolkulla vettä myöskään käyttövesiremontin ajaksi. Käyttövesiremonteissa ”vesikatko” kestää pari tuntia. Sanan ympärillä on lainausmerkit, koska vaikka vettä ei katkon ajan saa esimerkiksi keittiön hanasta, voidaan sitä kuitenkin laskea suoraan vesimittarilta. Näin vesikatkokaan ei ole varsinainen vesikatko.

Purkutöitä ei tarvita

Kuinka tällainen nopeus ja vaivattomuus ovat mahdollista? Se on mahdollista, koska emme avaa kotisi seinä- ja lattiarakenteita. Ajan lisäksi säästyvät korvat. Sotkuakin tulee vain vähän, ja sen vähän me siivoamme.

Käyttövesiremontissa asennamme kotiisi Hencon komposiittiputket tyylikkäästi pintaan. Jälki miellyttää silmää ja se on pinta-asennuksessa ehdottoman tärkeää. Asentajamme ovat kokeneita ja osaavia. He käyttävät parhaita materiaaleja sekä parhaiten käyttötarkoitukseen sopivia työkaluja ja -menetelmiä.

Käyttövesiremontti ja lämpöverkkoremontti ovat jokaisessa kodissa jossain vaiheessa välttämättä edessä. Niitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä ja huolehtia putkiremontin kestosta. Sinun ei tarvitse remontin ajaksi laittaa elämääsi paussille tai lähteä pitkälle lomamatkalle, koska KotiSun hoitaa homman vaivattomasti alusta loppuun. Kohteliaat ja osaavat asentajamme tekevät työn nopeastija siististi ilman, että arkesi häiriintyy. Näin helppoa se ei ole ollut koskaan ennen.

Tilaa maksuton kartoituskäynti jo tänään!

Kategoriat: Ajankohtaista, Käyttövesiremontti, Lämpöverkkoremontti, Yleinen |