Putkiremontin hinta – mistä se koostuu?

Putkiremontti hinta

Mutta mitä se maksaa? Putkiremontin hinta on monella asiakkaalla päällimmäisenä mielessä. Kysymykseen penätään myyntimieheltä vastausta kirjaimellisesti heti kättelyssä. Kiinnostus on täysin ymmärrettävää, onhan kyseessä iso investointi.

Asunnon hankkimisen myötä omistukseemme siirtyy kymmeniä ellei satoja metrejä vesiputkia. Putkiston kunto ja toiminta ovat useimmille hepreaa. Tiedämme että kahdesta ohuesta putkesta tulee puhdasta vettä, kylmää ja kuumaa. Paksummasta viemäriputkesta likainen vesi menee pois. Tavallisessa asumisessa tällainen tietämys riittää jo pitkälle. Ei mattimeikäläisen tarvitse olla putkimies.

Mielenrauha on kuitenkin tärkeää mattimeikäläisellekin. Toimivat putket ovat poissa mielestä. Vanhat ja hapristuneet sen sijaan ovat jatkuvasti takaraivossa muistuttamassa vääjäämättömästä putkiremontin tarpeesta. Mikä on mielenrauhan hinta? Se on suurin piirtein sama kuin putkiremontin hinta.

Milloin on aika putkiremontille?

Maksuttomalla käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin kartoituskäynnillä asiantuntijamme esittää selkeän suunnitelman putkiremontin toteutuksesta, opastaa uusinnan tarpeessa olevien vesikalusteiden ja lämpöpatterien valinnassa sekä vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

VARAA KARTOITUS

Tällaisessa blogikirjoituksessa ei voi antaa tarkkaa vastausta siihen, mitä remontti juuri sinun kotiisi tulee maksamaan. Hintoja kun on niin paljon kuin on kohteitakin. Tilaa ilmainen kartoituskäynti, niin asia selviää!

Pelot puntarissa – Mistä putkiremontin hinta koostuu?

Kun putkiremontti viimein päätetään teettää, on asiaa usein mietitty kuukausia, jopa vuosia. On puntaroitu vaihtoehtoja ja todettu, että mahdollisen putkivaurion ja siitä seuraavan vesivahingon pelko on nyt kasvanut suuremmaksi kuin remontin toteuttamiseen liittyvät pelot.

Meitä ihmisiä on joka lähtöön, mutta useimpia yhdistää pari asiaa. Harva meistä osaa tehdä itse putkiremontin ja harvalla meistä on liikaa rahaa pankkitilillään. Emme ymmärrä remontin toteuttamisesta, mutta ymmärrämme jotain rahasta. Luonnostaan tarraudumme tuttuun ja ymmärrettävään. Kuka tekisi urakan halvimmalla? Toisaalta onko halpaan luottamista? Vetääkö kalliimpi vaihtoehto jotain välistä? Onko hinnoissa löysää, eli tinkivaraa? Kysymyksiä riittää, eikä lopullinen totuus välttämättä selviä.

Me KotiSunilla haluamme tarjota sinulle järkevän hintaisen putkiremontin. Meidän mielestämme hintaa tärkeämpi asia on laatu ja se, miten remontti toteutetaan. Haluamme tehdä putkiremontin sinulle helpoksi. Hoidamme urakan alusta loppuun siististi ja huolettomasti rikkomatta kotisi rakenteita. Suoritamme käyttövesiremontin kevyesti ja tyylikkäästi pinta-asennuksena.

Remontin hinta riippuu arvatenkin monista asioista. Useasti putkiremontin hinta  osuu 4000 €- 8000 € hintahaarukkaan, riippuen toki täysin kohteesta. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi se, montako kerrosta kotonasi on? Montako kymmentä metriä uutta käyttövesiputkea vedetään? Uusitaanko käyttövesiputkien lisäksi lämpöverkko? Asennetaanko uusi lämminvesivaraaja ja vesipumppu? Paljonko läpivientejä tehdään? Mistä materiaalista seinät on tehty? Vedetäänkö putket rakenteiden sisään, vai helposti ja nopeasti pintavetoina, kuten meillä KotiSunilla?

Tyylikkäästi pintaan

Putkiremontti ei ole koskaan halpa ostos. Kaikkein kalleimmaksi se tulee, jos siitä haluaa maksaa mahdollisimman vähän. Varmasti eniten puntarissa painaa kuitenkin se, mitä saat sijoittamallasi rahalla. Putkiremontista kannattaa maksaa vain kerran. Se tarkoittaa remonttia, jonka jälkiä ei tarvitse myöhemmin useaan kertaan korjailla. KotiSunilta saat heti laadukkaan putkiremontin. Työmme jälki lisää kotisi turvallisuutta, mutta lisäksi se miellyttää silmää.

Kaikissa putkiremonteissa putkien täytyy olla niin hyvin asennetut, että ne pitävät veden sisällään. Tämä on itsestään selvää. Pintavedossa myös työn viimeistely nousee tärkeään rooliin. KotiSunilla käytämme Hencon komposiittiputkia sekä nykyaikaisia ja laadukkaita vesikalusteita ja pattereita. Takaamme laadukkaan työn jäljen.

Tyytyväiset asiakkaamme

Putkiremontteja on monen hintaisia. Joku voi tehdä sen halvemmalla, joku toinen kalliimmalla. Tärkein kysymys on, millaisen putkiremontin Sinä haluat? KotiSunin toteuttama putkien pinta-asennus on turvallinen ja kestävä ratkaisu. Työ kestää parhaimmillaan vain pari päivää. Rakenteita ei rikota, mikä takaa sinulle mukavan asumisen remontin ajan. Vesikatko ei kestä kuin muutaman tunnin, eikä arkesi häiriinny pitkäksi aikaa. Pääset suihkuun ja käyttämään pesukonetta tuota pikaa.

Putkiremontti on kotisi kenties tärkein remontti. Se kannattaa tehdä kerralla kunnolla. Voit silti saada sen järkevään hintaan ja tinkimättä kotisi asuinmukavuudestasi.

TILAA MAKSUTON KARTOITUSKÄYNTI JO TÄNÄÄN!

Kategoriat: Ajankohtaista, Käyttövesiremontti, Lämpöverkkoremontti, Yleinen |