Putkiremontti omakotitaloon – 10 yleisintä kysymystä ja vastaukset!

Kun harkinnassasi on putkiremontti omakotitaloon, tiedämme, että aiheeseen liittyy monia kysymyksiä, joihin voi olla haastavaa löytää itse vastauksia.   Siksi haluamme vastata 10 yleisimpään kysymykseen putkiremonttiin liittyen!

 

Milloin omakotitalon putkiremontti tulee tehdä?

Miksi Henco-komposiittiputki on järkevä ratkaisu omakotitalon putkiremonttiin?

Miltä putkien pinta-asennus näyttää kodissani?

Miksi meidät valitaan yhä useammin putkiremontin tekijäksi omakotitaloon?

Kuinka kauan putkiremontti kestää?

Millä tavoin asumismukavuuteni huomioidaan putkiremontin aikana?

Mitä 30 vuoden takuu kattaa käytännössä?

Mitä hyödyn OP-rahoituspalvelusta?

Kuinka suuri etu on kotitalousvähennys putkiremontin hinnasta ja miten hyödynnän sen?

Vaikuttaako putkiremontti talon arvoon?

 

 

1 Milloin omakotitalon putkiremontti tulee tehdä?

Varmistat kotisi elinkaaren jatkuvuuden, kun uudistat käyttöiän ylittäneen putkistosi ajoissa. Putkiremontti omakotitaloon tulee ennen pitkää ajankohtaiseksi jokaisessa kodissa, joten järkevintä on toteuttaa se ennakoiden ennen kuin ongelmia ilmenee. Jos putkiremontin teettämistä pitkittää liikaa, voi putkirikko sattua yllättäen ja huomaamatta.

 

2 Miksi Henco-komposiittiputki on järkevä ratkaisu omakotitalon putkiremonttiin?

Laadukkaassa Hencon komposiittiputkessa yhdistyy muovi- ja metalliputken parhaat ominaisuudet. Putken lämmön- ja paineenkestävyys on markkinoiden parhaimmistoa ja materiaali on siisti, hygieeninen sekä korroosiovapaa. Putkiasennuksiimme suunnitellut putkiliittimet tekevät kotisi uudesta putkistosta takuulla tiiviin sekä vuosikymmeniä kestävän.

 

3 Miltä putkien pinta-asennus näyttää kodissani?

Tyylikäs valkoinen putkimateriaali, huolellinen reittisuunnittelu sekä taitavat putkentaivutukset takaavat, että uusi putkistosi on luonteva ja huomaamaton osa kotisi asuintiloja. Putkien pinta-asennus on nykyään yhä suositumpi tapa toteuttaa omakotitalon putkiremontti. Pinta-asennetut putket kulkevat siisteinä linjoina lähellä lattian- tai katonrajaa.

 

4 Miksi meidät valitaan yhä useammin putkiremontin tekijäksi omakotitaloon?

Olemme 18 987  putkiremontin kokemuksella (tilanne 31.8.2020) Suomen kokenein ja suosituin remonttikumppani. Kokemuksen lisäksi asiakkaamme arvostavat tinkimätöntä laatua ja ammattitaitoa, joita pystymme tarjoamaan.

 

5 Kuinka kauan putkiremontti kestää?

Keskimäärin toteuttamamme putkiremontti omakotitaloon kestää noin 3 päivää. Suoritamme remontin alusta loppuun niin nopeasti ja vaivattomasti, ettei sinun tarvitse muuttaa kotoasi pois!

 

6 Millä tavoin asumismukavuuteni huomioidaan putkiremontin aikana?

Suojaamme kotisi pinnat huolellisesti ja työskentelemme järjestelmällisesti työvaihe kerrallaan. Ensin teemme läpiviennit koko taloon, jonka jälkeen asennamme kannakoinnit. Lopuksi asennamme uuden putkistosi paikalleen ja teemme kytkennät.

Remontin aikana tapahtuvista lyhyistä veden käyttökatkoista ilmoitamme sinulle aina hyvissä ajoin. Remontista aiheutuneet vähäisetkin sotkut siivoamme lopuksi pois ja viemme ne mukanamme.

Huippuunsa hiotulla asennuskonseptillamme haastamme perinteisen, usein viikkoja kestävän ja purkutöitä vaativan putkiremontin.

 

7 Mitä 30 vuoden takuu kattaa käytännössä?

Vain KotiSunin asiakkaille myönnettävä 30 vuoden putkijärjestelmätakuu kattaa mahdollisista valmistus- tai tuotevirheistä aiheutuneet välittömät ja välilliset kustannukset.

 

8 Mitä hyödyn OP-rahoituspalvelusta?

Voit maksaa remonttia kuukausittain oman taloustilanteesi mukaan sinulle sopivissa erissä. Näin ollen remontti on mahdollista tehdä ilman suuria kertamaksuja.

 

9 Kuinka suuri etu on kotitalousvähennys putkiremontin hinnasta ja miten hyödynnän sen?

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2 250€/henkilö. Vähennys on henkilökohtainen, joten voit puolisosi kanssa saada yhteensä vähennystä jopa 4 500€ vuodessa. Vähennys lasketaan tehdyn remontin työn osuudesta. Muistathan, että sinun tulee hakea vähennystä itse, jonka jälkeen saat verottajalta päätöksen kotitalousvähennysoikeudestasi.

 

10 Vaikuttaako putkiremontti talon arvoon?

Hyvin tehty putkiremontti nostaa kotisi arvoa ja helpottaa talon jälleenmyyntiä. Kodin myyntitilanteessa putkiremonttikysymys on erittäin oleellinen.

 

Haluatko tietää, kuinka KotiSunin putkiremontti omakotitaloon etenee vaihe vaiheelta ja mitä hyötyjä remontista on vakuutusyhtiön näkökulmasta?

Lataa ilmainen oppaamme!


Onko sinulla jokin kysymys mielessäsi, johon haluat saada meiltä vastauksen? Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

Soita asiakaspalveluumme numeroon 020 7669 940

Lähetä sähköpostia kotisun@kotisun.fi

Tai voit myös aina ottaa meihin yhteyttä Facebook-sivuillamme!

Kategoriat: Yleinen |