“Suosittelemme myös muille”

Meillä on kaksiosainen talo, vanha puoli on valmistunut 1950 ja uusi puoli 1966. Olimme tehneet jo käyttövesijärjestelmän saneeraukseen ja meitä huoletti edelleen lämpöverkkojärjestelmä, menihän putket edelleen lattiassa.

Meihin oltiin puhelimitse yhteydessä ja tarjottiin mahdollisuutta lämpöverkkojärjestelmän kartoitukseen, ja pyysimme käymään myös meillä.

Nuori mies tuli käymään ja  kertoi asiallisesti toiminnasta, tarvittava informaatio saatiin ja päätimme tilata palvelun KotiSunilta.

Hyvältä tuntui kun saimme heti tietää mitä remontti tulee kustantamaan. Ajankohdat sovittiin ja tarvikkeet laitettiin tilaukseen.

Ennen työn aloittamista oltiin yhteydessä ja ilmoitettiin monelta aloitetaan. Pojat tekivät todella ahkerasti töitä ja meidänki vähän yli 200m2 talo valmistui reilussa viikossa. Työ valmistui sovitussa ajassa ja jälki on erinomainen.

Kun meille on nyt tehty putkiremontti kahdesta eri yrityksestä, voimme lämpimästi suositella KotiSunia!

Kaikki sujui alusta lähtien helposti, jopa kotitalousvähennyskaavake täytettiin valmiiksi.

Lopuksi pojat siivosivat omat jälkensä tarkasti ja ei varmasti jääny pölynhiukkastakaan. Työ vielä tarkastettiin yhdessä. Olemme suositelleet remonttia ystävälle ja hekin päättivät luottaa KotiSunin palveluun.

Suominen, Raisio

Kategoriat: Kokemuksia, Lämpöverkkoremontti | Avainsanat: , , , , , , , , ,