OLEMME KUMPPANI TALOYHTIÖNNE

KOKONAISVALTAISEEN KUNNOSSAPITOON

Ratkaistaan yhdessä putkistonne saneeraus- ja huoltotarpeet

Kokeneen saneerauskumppanin kanssa taloyhtiön putkiremontti sekä sähkösaneeraus tuovat huoletonta asumista pitkälle tulevaisuuteen, eikä asukkaiden tarvitse muuttaa
remontin alta pois. Putkiremontissa pintaan asennettava, komposiittiputkesta suunniteltu järjestelmä on erittäin kestävä ja tyylikäs ratkaisu. Viemärin sukituksessa itsekantava ja joustava rakenne
takaa viemärijärjestelmälle pitkäikäisen toimintakyvyn. Viemärien hellävarainen huuhtelu on sujuva ja nopea huoltotoimenpide, jonka myötä tukokset poistuvat viemäristä tehokkaasti.
Sähköverkon nykyaikaistamisella vaikutetaan suoraan asukkaiden turvallisuuteen ja asuinmukavuuteen.


VAIVATTOMUUS

Saneeraukseen sisältyy hankesuunnittelija sekä projektipäällikkö, joiden johdolla asennustyö etenee sujuvasti.

PALVELUALTTIUS

Panostuksemme helppoon saavutettavuuteen ovat korkean asiakastyytyväisyytemme takana Työn edetessä sinulle annetaan vastuumyyjän sekä asennusvetäjän numerot, ja näiden lisäksi asiakaspalvelumme palvelee kaikissa kysymyksissä numerosta 020 7669 940.

SELKEÄ TARJOUS

Tarjouksemme on rakennettu selkeäksi kokonaisuudeksi. Jokaiselle asujalle on mahdollista tehdä erillinen ja juuri heille räätälöity lisätyösopimus.

Nopeus

Optimoitu asennuskonseptimme on harkittu kokonaisuus alkaen organisoidusta asennusautosta, kokemuksen kautta kehittyneeseen asennus- ja huoltotyöhön asti.

Kiinteä hinta

Sopimuksen loppusumma kattaa koko saneerauksen kustannukset – tarvikkeet, asennuksen ja kaikki siihen liitettävät työt.

EI POISMUUTTOA

Kaikki saneeraus- ja huoltopalvelumme toteutetaan siten, että asujan ei tarvitse muuttaa pois asunnosta.