“Työnjälki oli erinomaista”

”Rakensimme Jämsään omakotitalon -74, jossa olemme siitä asti asuneet. Pintaremonttia ja muuta on tehty paljonkin vuosien aikana. Putkiremonttia oli paljonkin mietitty lähivuosina, mutta on aina jäänyt vain ajatuksen asteelle. Nyt meille uusittiin käyttövesiputket, vesikalusteet, wc-istuin ja myös alkuperäinen lämminvesivaraaja”

”KotiSunin edustaja kartoitti tämän alueen omakotitaloja, ja kävi myös meillä. Aika ei ollut sillä hetkellä sopiva joten sovimme meille ajan myöhemmäksi. Edustaja tuli sovittuna aikana ja kävimme hänen kanssaan asiaa läpi.

Mielestämme hän kertoi meille selkeästi asian läpi, ja oli aidosti kiinnostunut siitä minkälainen ratkaisu meille olisi sopivin. Asia käytiin läpi myös pojan kanssa ja lopulta päätös oli helppo, koska asia oli pitempään jo mietityttänyt ja oli meille tarpeellinen.

Kaikki mitä sovittiin kirjattiin sopimukseen ja jäimme odottamaan asentajia. Kuukauden päästä asentajat tulivat sovittuna aikana paikalleen ja aloittivat työt. Asentajat olivat kohteliaita ja työnjälki oli myös erinomaista. Aikaa ei tuhlattu turhaan miettimiseen, vaan tiedettiin kyllä mitä tehdään. Työnjäljet siivottiin todella hyvin, pieniäkään jälkiä tai roskia ei jätetty!”

”Alueellamme on paljon samanikäistä taloa, joissa tämän työ on ajankohtaista, voimme täydellä sydämellä suositella KotiSun Oy:tä muillekin!”

Putila, Jämsä

Kategoriat: Käyttövesiremontti, Kokemuksia | Avainsanat: , , , , , , , ,