VAKUUTTAVAA JÄLKEÄ VIEMÄRISANEERAUKSESSA RIPEÄLLÄ AIKATAULULLA

Tottijärveläisten Seppo ja Kirsti Teron viemäriputket saivat uuden pinnoitteen ja sukituksen. Jälki oli kaikin puolin vakuuttavaa.

AJOITUS KOHDALLAAN

Tottijärvellä asuvien Seppo ja Kirsti Teron kotiin toteutettiin viemäriputkien saneeraus kesäkuun alussa. Remontti tuli ajankohtaiseksi, kun vanhat viemärit eivät enää vetäneet kunnolla. Putkien kunto oli tiedossa jo ennen KotiSunin yhteydenottoa.

– Imuauto jouduttiin tosiaan tilaamaan, sillä valurautaromu oli tukkinut viemärin, Terot kuvailevat.

KotiSunin soitto tuli kreivin aikaan, ja tapaaminen saatiin sovittua nopeasti tehtävälle viemärisaneeraukselle. Edustaja kuvasi putket, ja kuvamateriaalin perusteella tehtiin nopeita päätöksiä. Valurautaputkisto päätettiin sukittaa ja pinnoittaa.

– Putket kuvattiin ja pahaltahan ne näyttivät. Viemärisaneeraus oli sen verran ajankohtainen, että sovimme urakasta saman tien paikan päällä, Terot muistelevat.

RIPEÄ AIKATAULU

Pian tapaamisen jälkeen KotiSunilta otettiin puhelimitse yhteyttä ja sovittiin askelmerkit alkavalle viemärisaneeraukselle.

– Meille soitettiin etukäteen, ja sovimme sitten yhdessä aloituspäivän ja muutenkin aikataulusta. Tekstiviestillä ja puhelimitse pidettiin yhteyttä, Terot kertovat yhteydenpidosta.

Viemäriputkien saneeraus sujui aikataulussa, ja toiminnan ripeys yllätti Terot positiivisesti.

– Se meni paremmin kuin odotimme! Remontti alkoi maanantaina aamusta, ja homma oli valmis jo varhain torstaiaamuna. Keskiviikkona ostettiin vielä uusi lavuaari, jonka silikonisaumaus viimeisteltiin torstaina. Käytännössä itse saneeraus oli valmis jo keskiviikkona, Terot kehuvat.

AMMATTITAITOISET ASENTAJAT

Viemärisaneeraus eteni aikataulun mukaisesti, ja työn jälki oli laadukasta. Uudet putket kuvattiin remontin valmistuttua, ja dokumentit toimitettiin asiakkaalle.

– Dokumentaatiot ja videokuvaa tuli USB-tikulla putkistosta. Hyvän näköiset oli uudet putket, Terot kuvailevat.

Viemäriputkiston saneeraus ei vaikuttanut perheen arkeen. Talossa on kaksi WC:tä, joista toinen on liitetty eri putkistoon. Asunnossa asuttiinkin normaalisti remontin aikana. Remontin valmistuttua hyödyt näkyivät saman tien myös käytännössä.

– Ennen saneerausta luulimme, että astianpesukone alkaa vetää viimeisiään. Vika olikin tukkiutuneissa putkissa, sillä astianpesukone toimii taas aivan eri vauhdilla ja eri äänillä, Terot iloitsevat.

KotiSun saa Teroilta erityismaininnan ammattitaidosta ja mukavista asentajista. Mikä parasta, urakasta selvittiin ilman lattioiden purkamista.

– Meni nopeammin kuin uskoimmekaan, ja koko projekti oli siistimpi kuin mitä alunperin pelkäsimme. Oli positiivinen yllätys, ettei tarvinnut repiä paikkoja auki, Terot kiittelevät.
KotiSun saa Teron perheeltä täydet pisteet ja lämpimät suositukset.

– Hommat hoidettiin ripeästi eikä jääty tupakoimaan. Ehdottomasti suosittelen, jos on vastaavalle remontille tarvetta!

Kategoriat: Kokemuksia, Viemäriremontti |