Varmuus kotisi viemäristön toimivuudesta pitkälle tulevaisuuteen

Nykypäivän saneerauskumppanilta vaaditaan yhä enemmän rehellistä ja läpinäkyvää otetta sekä vastuunkantoa. Viemärin sukitus on merkittävä investointi kodin kunnossapitoon ja sen vuoksi haluamme palvelumme jokaisessa vaiheessa varmistaa, että kaikki sujuu ongelmitta, myös asennuksen jälkeen. Todellinen palvelun taso punnitaan siinä, kuinka asennus kestää kodissa kuin kodissa ja jokaisen perheen arjessa.

Järjestelmätakuu tuo pitkän putkiturvan kotisi viemäreille

Vastuumme tiedostavana yrityksenä haluamme taata kotisi viemärin toimivuuden myös tulevaisuudessa. Luottavaisena palvelumme sekä tuotteidemme laatuun myönnämme kaikille viemärisaneerauksillemme
20 vuoden järjestelmätakuun.

Mitä takuumme sitten kattaa? Mikäli asennus- tai tuotevian vuoksi kotisi viemäristö ei toimi kuten kuuluu, takuumme varmistaa, että me kannamme korjausvastuun.

Miksi takuun myöntäminen on vastuullisen kumppanin velvollisuus? Emme halua tarjota sinulle vain väliaikaista ratkaisua ja helpotusta viemäristön ongelmiin. Tahtotilamme on uudistaa ja nykyaikaistaa suomalainen talokanta, jotta mahdollisimman monella olisi talon iästä riippumatta huoletonta asua omassa kodissaan. Mitä palveluumme tulee, me haluamme tarjota sitä turvallisesti ja luotettavasti kaikille asiakkaillemme.

Vain mittaamalla onnistumistamme pystymme seisomaan sanojemme takana. Asiakastyytyväisyytemme on mitatusti kiitettävällä tasolla aina toimitusketjumme asiakaskontaktoinnista valmiiseen asennustyöhön saakka.

_____________________________________________________________________________

Haluatko tietää, missä kunnossa sinun kotisi viemäriputkisto on? Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa kotisi viemäristöön liittyvissä kysymyksissä.  Voit myös tilata maksuttomasti viemärisukituksen ammattilaisemme kotiisi ja saada varmuuden kotisi viemäristön kunnosta viemärikuvauksen avulla!

Kategoriat: Yleinen |