VIEMÄRI- JA PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA

Birgit ja Matti Pihlajaniemen rintamamiestalossa oli remontoitu ennenkin, mutta KotiSunin suorittama viemärin ja käyttövesiputkien remontti jätti heille hymyn huulille.

VIEMÄRI- JA PUTKIREMONTTI TAMPEREELLA PAKON SANELEMANA

50-luvun puolivälissä rakennettu rintamamiestalo Tampereella on ollut Birgit ja Matti Pihlajaniemen asuinpaikkana jo liki 30 vuotta. Putkiremontti Tampereella tuli taloon pakon sanelemana.

– Pitkään olimme miettineet, että remontti olisi hyvä tehdä. Oli pakkokin, koska talo oli jo sen verran vanha, Birgit muistelee.

Päätettyään tehdä asialle jotain Pihlajaniemet suuntasivat nettiin etsimään itselleen urakoitsijaa. Vastaan sattui KotiSun, joka vakuutti heti kättelyssä olemuksellaan sekä sijainnillaan Pirkanmaalla.

– Laitoimme netin kautta viestiä yritykselle ja tilasimme viemärien ja käyttövesiputkiston kuntokartoituksen. Ei mennyt kauan, kun sieltä soitettiin takaisin, Birgit kertoo.

Pihlajaniemillä oli alkuperäisissä suunnitelmissaan pelkkä käyttövesiremontti, mutta tarkastuksessa kävikin ilmi, että viemäriputkisto kannattaisi samalla laittaa kuntoon. Vaikka Pihlajaniemet olivat aluksi ajatelleet ottaa vain tarjouksen, he päätyivät lopulta sopimukseen asti.

– KotiSun vaikutti hyvältä ja mukavantuntuiselta. Heti sai sellaisen intuition, kuten joistain asioista saa, Birgit nauraa.

 ”HATTUA SAI NOSTAA NUORILLE MIEHILLE”

Remontista jäi Pihlajaniemille hyvä mieli. Matti oli remontin aikana mukana katselemassa, kuinka työt etenivät ja yhteydenpito toimi.

– Mielipidettämme kuunneltiin koko remontin ajan. Vaikka paikalla oli monta miestä samaan aikaan, kaikki sujui hyvin. Heidän toimintansa oli hienoa ja kaikki työntekijät olivat mukavia.

Positiivinen yllätys oli se, että joukossa työskenteli paljon nuoria miehiä, eikä heidän työnteossaan ollut mitään moittimista.

– Hattua saa nostaa niille nuorille miehille, tekivät kunnolla töitä, Birgit kehuu.

Pihlajaniemet pystyivät asumaan kotonaan koko remontin ajan. Remontin aikana paikkojen siisteydestä huolehdittiin erittäin hyvin. Remontoijat peittelivät lattiat ja olivat tuoneet omat matotkin niiden suojaksi.

– Pystyimme asumaan kotona koko remontin ajan, vaikka kainalosauvan kanssa olen joutunutkin kulkemaan. He toivat pihalle jopa festarivessankin, Birgit naurahtaa.

PARASTA TOIMINNASSA LUOTETTAVUUS JA VUOROPUHELU

Pihlajaniemien on vaikea löytää mitään huonoa KotiSunin työskentelystä. Työnjälki saa heiltä vain kehuja. Kaikki tehtiin kuten oli sovittu – ja jopa hieman enemmänkin. Myös työmiesten työskentelytavat jäivät positiivisella tavalla mieleen.

– Homma sujui ja hienoa oli se, etteivät he olleet välillä jossain toisella työmaalla, kuten usein tuppaa käymään, Matti kiittelee.

Parasta KotiSunin toiminnassa oli Pihlajaniemien mukaan luotettavuus. Vuoropuhelu työntekijöiden ja asukkaiden välillä mahdollisti sen, että kaikista yllättävistäkin tilanteista kerrottiin.

– Heti tultiin sanomaan, mitä oltiin tekemässä, mikä on hirveän tärkeää näissä asioissa. Esimerkiksi vaikkapa se, että he ilmoittivat hyvin siitä, milloin vesi on poissa käytöstä, Birgit sanoo.

Birgit ja Matti ovatkin jo suositelleet KotiSunia muille tutuilleen. Erityistä kiitosta heiltä saa se, että vaikka yritys on nuori, he ottavat asiat omikseen ja tekevät kaiken kunnolla loppuun asti.

– On harvinaista päästä sanomaan, että kaikki on sujunut näin hienosti. He kävivät kyselemässä vielä urakan jälkeenkin, onko kaikki hyvin. Ihan mahtavaa, että pidetään vielä huolta jälkikäteenkin, Birgit toteaa.

Kategoriat: Kokemuksia, Viemäriremontti |