Viemärihuolto poisti huolen ja toi varmuuden viemäriputkiston kunnosta

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteutti lempääläläisen Pauli Impolan vuonna 1992 rakennettuun omakotitaloon viemärihuollon tammikuussa 2019. Alkuperäisessä kunnossa olevan, lähes 30 vuotta vanhan muovisen viemäriputkiston kunto oli mietityttänyt Impolaa. Kun KotiSun Viemäripalvelut tarjosi maksutonta viemärikuvausta, tarttui Impola mahdollisuuteen ja huollon toteuttamisen aikataulu sovittiin. Huollon yhteydessä selvisi, että etenkin keittiön viemäri kaipasi pikaisesti puhdistusta. Ajoissa tehdyllä huollolla vältettiin isompien tukosten ja niiden aiheuttamien ongelmien syntyminen.

Viemärijärjestelmät ovat tärkeä osa jokaisen kodin talotekniikkaa. Säännöllisellä huollolla voidaan ylläpitää viemärin toimivuutta ja lisätä käyttöikää. Toimiva viemäri vaikuttaa asumisviihtyvyyteen, kodin yleiskuntoon sekä turvallisuuteen.

Asentaja puhdisti viemärit ammattitaidolla ja huolellisesti

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteuttaa viemärihuollon tähän suunnitellulla harjapesurilla yhdessä painehuuhtelun kanssa, joka irrottaa viemäriverkoston likakertymät tehokkaasti pois. Menetelmä soveltuu kaikkiin viemäriputkiin materiaalista riippumatta. Harjapesun ja painehuuhtelun jälkeen puhtaan viemäriverkoston kunto vielä tarkastetaan, jotta myös mahdolliset piilevät viat löydetään.

Pauli Impola seurasi itse viemäreiden puhdistusta ja sen jälkeen tehtyä kuvausta. Hän kuvaa viemärihuollon tehnyttä asentajaa ammattitaitoiseksi ja käytettyjä laitteita asianmukaisiksi. Erityistä kiitosta sai myös työn siisteys.
– Asentaja huolehti työjälkien putsauksesta huolellisesti ja kodin siisteys ja järjestys säilyi erittäin hyvin, Impola kertoo.

Kokonaisuudessaan Impola sanoo olevansa tyytyväinen KotiSun Viemäripalveluiden palveluun.
– Kaikki meni juuri niin kuin oli etukäteen sovittu. Aikataulussa pysyttiin, eikä huollon aikana tai sen jälkeen ole ilmennyt mitään ongelmia, Impola lisää.

Impola kannustaa myös muita viemäriputkiston kunnon selvittämiseen

Merkittävin asia, joka huollon myötä muuttui, oli se, että puhdistetun lian mukana poistui myös huoli viemäreistä, kun viemäriputkiston kunnosta saatiin varmuus. Muistoksi jäi tallenne puhdistettujen viemäreiden kuvauksesta.

Aiempaa kokemusta KotiSun Viemäripalveluista Impolalla ei ollut. Onnistuneen huollon jälkeen hän kertoo voivansa suositella KotiSun Viemäripalveluita kaikille, joilla on tarve viemärihuoltoon. Impola nostaa esiin myös osamaksun mahdollisuuden, joka mahdollistaa huollon kaikille.

– Etenkin vanhojen viemäriputkistojen kunto kannattaa selvittää. Kun huoltotarve ja hinta on selvillä, sen jälkeen jokainen voi itse tehdä päätöksen, Impola toteaa.

Viemärihuolto suositellaan tehtäväksi vähintään 15 vuoden välein. Näin voidaan ehkäistä useat viemärin ongelmat, kuten vakavat likakertymät, sekä niiden aiheuttamat tukokset.

Mikäli kotisi viemäriputkiston kunto huolettaa tai olet havainnut, että kotisi viemäriputket tukkeutuvat helposti, putkisto ei vedä kunnolla tai viemäristä tulee epämiellyttävää hajua, pyydä asiantuntijamme maksuttomalle viemärikuvauskäynnille! Soita 020 7669 940!

Kategoriat: Kokemuksia, Viemärihuolto |