Viemärihuolto

Takaa viemäreiden toimivuuden

Huolenpito on pitkän käyttöiän salaisuus – myös viemäreissä. Viemärikuvauksen ja tehokkaan tukoksien poispesun yhteydessä saadaan selville puhdistetun viemäriverkoston nykyaikainen kunto. Hellävaraisesti harjapesurilla puhdistetut ja huolletut omakotitalon viemärit mahdollistavat arjen toimivuuden.

Pyydä tarjous

Eikö viemäri vedä kunnolla?
Viemärihuollon päivystyspalvelumme auttaa 24h!

040 667 9489

KOTISUN-VIEMÄRIHUOLTO ETENEE
NOPEASTI JA SUJUVASTI

Viemärijärjestelmät ovat tärkeä osa jokaisen kodin talotekniikkaa ja putkiston säännöllisellä huollolla voidaan vaikuttaa suoraan asumisviihtyvyyteen sekä kodin turvallisuuteen. Viemärihuolto kannattaa tehdä vähintään 15-20 vuoden välein. Näin voidaan estää ongelmien kasaantuminen. Jos olet huomannut, että kotisi viemäriputket tukkeutuvat helposti, putkisto ei vedä kunnolla tai viemäristä tulee epämiellyttävää hajua, saattaa putkistossa olla ongelmia.

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteuttaa kotisi viemärihuollon alusta loppuun ilman vesikatkoja. Saat työn toteuttamisesta selkeän ja kirjallisen urakkasopimuksen, joka kattaa koko kokonaisuuden. Ennen työn alkamista varmistamme myös mikä ajankohta sopii sinulle parhaiten ja suunnittelemme työn toteutuksen huolellisesti.

Viemärihuuhtelun alkaessa suojaamme kotisi pinnat huolellisesti ja kerromme mitä välivaiheita työhön sisältyy. Viemärihuuhtelu toteutetaan aina tehokkaalla huoltomenetelmällä, jonka keskiössä on viemärien puhdistukseen suunniteltu asennusauto ja työajan optimointi. Hellävarainen harjapesuri yhdessä paineistetun veden kanssa irroittaa tehokkaasti likakertymät viemäristäsi pois. Lopuksi siistimme työmaan aina huolellisesti ja kaikki työstä aiheutuneet jätteet kuljetetaan vastuullisesti pois.

VIEMÄRIHUOLLON HYÖDYT

Saat varmuuden viemäreiden kunnosta

Viemärihuolto ennaltaehkäisee viemäritukokset

Sinulle selviää putkiston mahdolliset piilevät viat

Viemäri-huolto

viemäri

viemärihuollon-hyödyt

Viemärihuolto

 

Pyydä tarjous

Asiakkaidemme kokemuksia

Viemärihuolto poisti huolen ja toi varmuuden viemäriputkiston kunnosta

Viemärihuolto poisti huolen ja toi varmuuden viemäriputkiston kunnosta

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteutti lempääläläisen Pauli Impolan […]

Lue kirjoitus

Kokemus ja laatu

KotiSun on kokenut tekijä viemärihuolloissa. Käytössämme on vuodesta 2008 alkaen toimineen Pirkanmaan LVI-tekniikan kokemus ja tietopankki.

TYÖKALUT JA MATERIAALIT

Käyttämämme työkalut ja materiaalit ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Näin varmistamme viemärihuollon onnistuneen lopputuloksen. Nykyaikaiset vesikalusteet viimeistelevät siistin lopputuloksen.

Kiinteä hinta ja op-rahoitus

Sopimukselle lasketaan aina kiinteä loppusumma, joka kattaa koko saneerauspalvelun. Halutessasi voimme hakea puolestasi OP Yrityspankin tarjoaman rahoituksen.

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet toimintamme lähtökohta ja päämäärä – vähempään emme tyydy.

Nopea viemärinhuolto

Viemärihuollon nopeus määrittyy alkaen järjestellystä ja organisoidusta asennusautosta optimoituun asennustyöhön asti.

Vastuullisuus

  Asiakkaamme tuntevat meidät vastuullisista työtavoistamme ja nopeasta kyvystämme reagoida heidän tarpeisiinsa. Oli kyse sitten suunnittelukäynnistä, remontoinnista, laskutuksesta tai muusta, asiantuntijamme vastaavat aina kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!