Viemärihuolto

Takaa viemäreiden toimivuuden

Huolenpito on pitkän käyttöiän salaisuus – myös viemäreissä. Viemärikuvauksen ja tehokkaan tukoksien poispesun yhteydessä saadaan selville puhdistetun viemäriverkoston nykyaikainen kunto. Hellävaraisesti harjapesurilla puhdistetut ja huolletut omakotitalon viemärit mahdollistavat arjen toimivuuden.

KOTISUN-VIEMÄRIHUOLTO ETENEE
NOPEASTI JA SUJUVASTI

Viemärijärjestelmä on yksi keskeisin osa kotisi talotekniikkaa. Putkiston säännöllisellä huollolla voidaan vaikuttaa suoraan asumisviihtyvyyteesi sekä kotisi arvon sekä kunnon säilyttämiseen. Puhdas putki pysyy toimintakunnossa pidempään ja sen vuoksi viemärihuolto suositellaan tehtäväksi vähintään 15 vuoden välein. Jos olet huomannut, että kotisi viemäriputket tukkeutuvat helposti, putkisto ei vedä kunnolla tai viemäristä tulee epämiellyttävää hajua, saattaa putkistossasi olla ongelmia.

KS Viemäripalvelut Oy toteuttaa kotisi viemärihuollon alusta loppuun ilman vesikatkoja. Saat työn toteuttamisesta selkeän ja kirjallisen urakkasopimuksen, joka kattaa koko kokonaisuuden. Ennen työmme aloittamista varmistamme, mikä ajankohta sopii sinulle parhaiten ja suunnittelemme työn toteutuksen huolellisesti.

Viemärihuollon aluksi suojaamme kotisi pinnat huolellisesti ja kerromme mitä välivaiheita työhön sisältyy. Hellävarainen harjapesuri yhdessä paineistetun veden kanssa irrottaa tehokkaasti sitkeätkin likakertymät viemäristäsi pois. Huollon yhteydessä voimme halutessasi päivittää myös kotisi vesikalusteet kätevästi. Työn lopuksi siistimme jälkemme huolellisesti ja kuljetamme jätteet vastuullisesti pois.

Haluatko tietää lisää? 

Tarjoamme verkkosivuillamme sinulle tärkeää tietoa kotisi viemärijärjestelmän toiminnasta ja sen ominaisuuksista. Kerromme myös, miksi yhä useammat kodinomistajat haluavat huoltaa kotinsa viemärit ajoissa. Tutustu lisää viemärin puhdistukseen tästä!

VIEMÄRIHUOLLON HYÖDYT

Huolto pitkittää viemärin käyttöikää

Viemärihuolto ennaltaehkäisee viemäritukokset

Sinulle selviää putkiston mahdolliset piilevät viat

Viemäri-huolto

viemäri

viemärihuollon-hyödyt

Viemärihuolto

 

Varaa kartoitus

Kiinnostavaa sisältöä sinulle

Kokemus ja laatu

KotiSun on kokenut tekijä viemärihuolloissa. Käytössämme on vuodesta 2008 alkaen toimineen Pirkanmaan LVI-tekniikan kokemus ja tietopankki.

TYÖKALUT JA MATERIAALIT

Käyttämämme työkalut ja materiaalit ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Näin varmistamme viemärihuollon onnistuneen lopputuloksen. Nykyaikaiset vesikalusteet viimeistelevät siistin lopputuloksen.

Kiinteä hinta ja op-rahoitus

Sopimukselle lasketaan aina kiinteä loppusumma, joka kattaa koko saneerauspalvelun. Halutessasi voimme hakea puolestasi OP Yrityspankin tarjoaman rahoituksen.

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet toimintamme lähtökohta ja päämäärä – vähempään emme tyydy.

Nopea viemärinhuolto

Viemärihuollon nopeus määrittyy alkaen järjestellystä ja organisoidusta asennusautosta optimoituun asennustyöhön asti.

Vastuullisuus

  Asiakkaamme tuntevat meidät vastuullisista työtavoistamme ja nopeasta kyvystämme reagoida heidän tarpeisiinsa. Oli kyse sitten suunnittelukäynnistä, remontoinnista, laskutuksesta tai muusta, asiantuntijamme vastaavat aina kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!