VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

KotiSun sattui oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan juuri, kun Mobergit olivat jo jonkin aikaa miettineet viemäriremonttia. Sukituksessa kaikki meni nappiin.

VIEMÄRIREMONTTI HELPOSTI ALKUUN

Viemäriremontti oli ollut tamperelaisten Ismo ja Heljä Mobergin suunnitelmissa jo vuoden verran. Heidän vuonna 1950 rakennetun rintamamiestalonsa viemäriputkisto ei vielä oireillut, mutta ikää putkistolla oli jo paljon.

– Talossa oli alkuperäiset valurautaputket, joille ei ollut tehty minkäänlaista remonttia aikaisemmin, kertoo Ismo Moberg.

KotiSun oli äskettäin tehnyt Mobergien asuinalueella viemäritöitä, ja yrityksen edustaja tuli heidän ovelleen tarjoamaan ilmaista viemärikuvausta. Mobergit ottivat tarjouksen vastaan, ja samalla saatiinkin jo sovittua viemäriremontin tekemisestä.

– Pääsimme siinä mielessä helpolla, että meidän ei tarvinnut lähteä hakemaan viemäriremontin tekijää mistään, vaan pääsimme heti sopimaan remontista. Kaikki hoitui samalla kertaa, Ismo kertoo.

SUKITUS OLI JO ENNESTÄÄN TUTTU REMONTTITAPA

Viemäriremontti toteutettiin nykyaikaisesti sukittamalla joulukuussa 2015. Remontti sujui suunnitelmien mukaan, ja Mobergien mielestä rakenteita säästävä sukitus oli erinomainen tapa toteuttaa viemäriremontti.

– Olin tutustunut tekniikkaan jo aikaisemmin, kun sukulaisemme kerrostaloon tehtiin viemäriremonttia sukittamalla. Huomasin jo silloin, miten kätevää hommaa se on.

– Myös meillä remontti meni oikein hyvin, ja se saatiin tehtyä muutamassa päivässä. Tämä sukitus on siitä helppoa, että ei tarvitse purkaa oikeastaan mitään. Talossa pystyy asumaan ja olemaan myös remontin ajan, Ismo perustelee.

“KAIKKI, MITÄ LUVATTIIN, PITI PAIKKANSA”

Entä suosittelisivatko Mobergit kokemustensa perusteella KotiSunia muillekin?

– Kyllä. Kaikki toimi ja pelasi niin hyvin kuin on mahdollista, eikä meillä ole mitään valittamista, Ismo kiteyttää.

– Kaikki, mitä luvattiin, piti paikkansa. Työntekijät olivat kivoja, paikat jäivät siisteiksi työpäivän loppuessa ja uudet viemärit ovat toimineet niin kuin pitääkin.

Kategoriat: Kokemuksia, Viemärin sukitus, Viemäriremontti |