Viemärin Sukitus

Uudistaa vanhan viemäriputkiston täysin

Viemärin sukitus on viemärin sisäpuolinen toimenpide, joka uudistaa kotisi vanhan viemäriputkiston täysin, rakenteita rikkomatta. Sukitus lisää viemärisi käyttöikää yli 50 vuodella ja huolettoman tunteen sinulle jättää 20 vuoden takuumme.

Varmistaaksesi talosi viemärin sukituksen tarpeen, kannattaa putkiston nykytilanne tarkistaa viemärikuvauksemme avulla. Asiantuntijamme avulla löydetään juuri sopivat ratkaisut sinun kotisi viemärin käyttökunnon ylläpitämiseksi.

Varaa kartoitus

tai soita meille: 020 7669 940

VIEMÄRIN SUKITUKSELLA SAAT KOKONAAN UUDEN PUTKISTON VANHAN SISÄÄN

KotiSun viemärin sukitus on pitkäikäinen, nopea ja asukasystävällinen tapa saneerata yli 30-40 vuotta vanhat viemäriputket. Remontti tehdään viemärin sisäpuolisilla saneerausmenetelmillä, joten kotisi lattioita tai muita rakenteita ei tarvitse purkaa ja voit asua kotonasi remontin aikana. Sukittamalla saadaan aikaan yhtä pitkäaikainen ja kestävä lopputulos kuin uusimalla viemäri perinteisellä menetelmällä kokonaisuudessaan. Sukitettu viemärisi kestää käytössä todetusti yli 50 vuotta.

Sukitus muodostaa vanhan viemäriputkiston sisään täysin uuden ja itsekantavan rakenteen. Samalla se korjaa mahdolliset olemassa olevat reiät ja halkeamat viemärissä sekä tekee putken sisäpinnasta sileän, jolloin viemäritukoksia ei pääse muodostumaan. Sukitus sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin ja -kokoisiin omakotitaloihin.

Kun talosit viemärit on sukitettu, sinun ei tarvitse kantaa enää huolta viemärin kunnosta eikä vuotoja tai vahinkoja pääse syntymään. Käyttövarmat ja kustannuksia säästävät sukitussaneerausmenetelmät ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä.

VIEMÄRIN SUKITUKSEN HYÖDYT

Lisää viemärisi käyttöikää yli 50-vuotta

Sinun ei tarvitse muuttaa remontin alta pois

Kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa

Saat toimintavarman viemärin, jossa ei muodostu tukoksia

Viemäriputkien saneeraus sukittamalla on nopea ja helppo toimenpide

Kiinnostavaa sisältöä sinulle

Viemärin sukitus muutti mielikuvat viemäriremontista Niinisalossa

Viemärin sukitus muutti mielikuvat viemäriremontista Niinisalossa

Kankaanpään Niinisalossa asuvien Mika ja Kirsi Snellmanin […]

Lue kirjoitus

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

KotiSun sattui oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan […]

Lue kirjoitus

Kokemus ja laatu

KotiSun on kokenut tekijä sukituksessa. Käytössämme on vuodesta 2008 alkaen toimineen Pirkanmaan LVI-tekniikan kokemus ja tietopankki.

Työkalut ja materiaalit

Käyttämämme työkalut ja materiaalit ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Näin varmistamme viemäriremontin onnistuneen lopputuloksen. Nykyaikaiset vesikalusteet viimeistelevät siistin lopputuloksen..

Kiinteä hinta ja op-rahoitus

Sopimukselle lasketaan aina kiinteä loppusumma, joka kattaa koko saneerauspalvelun. Halutessasi voimme hakea puolestasi OP Yrityspankin tarjoaman rahoituksen.

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet toimintamme lähtökohta ja päämäärä – vähempään emme tyydy.

Nopea sukitussaneeraus

Viemärisaneerauksen nopeus määrittyy alkaen järjestellystä ja organisoidusta asennusautosta optimoituun asennustyöhön asti.

pitkä-takuu

Vastuullisuus

  Asiakkaamme tuntevat meidät vastuullisista työtavoistamme ja nopeasta kyvystämme reagoida heidän tarpeisiinsa. Oli kyse sitten suunnittelukäynnistä, remontoinnista, laskutuksesta tai muusta, asiantuntijamme vastaavat aina kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!