Viemärin Sukitus

Uudistaa vanhan viemäriputken

Omakotitalon toimivuuden näkymättömiin ja piilossa oleviin osiin lukeutuu toimintakuntoinen viemäriverkosto. Viemärit sukittamalla rakenteita rikkomatta luo vaivattoman saneerauksen ja uusimisen jälkeen tieto saneerattujen viemäreiden hyvästä kunnosta sekä pitkästä käyttöiästä vahvistaa arjen huolettomuutta.

VIEMÄRIN SUKITUKSELLA VUOSIKYMMENIKSI
KÄYTTÖIKÄÄ JA MIELENRAUHAA

KotiSun viemärin sukitus on pitkäikäinen, edullinen ja asukasystävällinen tapa saneerata huonokuntoiset putket. Lattioita ei tarvitse purkaa ja huoneistossa voi asua remontin ajan. Sukittamalla saadaan aikaan yhtä pitkäaikainen ja kestävä lopputulos kuin uusimalla viemäri konaisuudessaan. Sukitettu putki kestää käytössä helposti yli 50 vuotta.

Sukitus muodostaa liukaspintaisen, itsekantavan rakenteen, joka ehkäisee tukosten syntymistä. Viemärin sukituksessa putkeen asennettava epoksilla kyllästetty sukka yhdessä paineilman avulla korjaa olemassa olevat reiät ja halkeamat. Viemäriputki muodostaa testatusti itsekantavan rakenteen, joka kestää värähtelyä ja tärinää. Samalla se tekee putkesta elastisen ja hyvin kosteutta, korroosiota, kulumista ja syöpymistä kestävän. Sukitus sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin taloihin omakotitaloista kerrostaloihin.

Saneeratut viemärit kestävät suoloja, liuottimia, emäksiä ja happoja sekä vaimentavat ääntä. Materiaalien lämmönkesto on -40 °C aina +120 °C asti, eikä niistä haihdu haitallisia kaasuja. Putkistojen pukitussaneerausmenetelmät ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä.

VIEMÄRIN SUKITUKSEN HYÖDYT

Kotisi viemäriputkiston käyttöikä lisääntyy helposti 50-vuodella

Sinun ei tarvitse muuttaa remontin alta pois

Kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa

Ylimääräistä pölyä ja melua ei synny

Viemäriputkien saneeraus sukittamalla on edullista

Viemäriputkiston äänieristys on parempi

Kiinnostavaa sisältöä sinulle

Viemärin sukitus muutti mielikuvat viemäriremontista Niinisalossa

Viemärin sukitus muutti mielikuvat viemäriremontista Niinisalossa

Kankaanpään Niinisalossa asuvien Mika ja Kirsi Snellmanin […]

Lue kirjoitus

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

VIEMÄRIN SUKITUS KUIN TILAUKSESTA

KotiSun sattui oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan […]

Lue kirjoitus

Kokemus ja laatu

KotiSun on kokenut tekijä sukituksessa. Käytössämme on vuodesta 2008 alkaen toimineen Pirkanmaan LVI-tekniikan kokemus ja tietopankki.

Työkalut ja materiaalit

Käyttämämme työkalut ja materiaalit ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Näin varmistamme viemäriremontin onnistuneen lopputuloksen. Nykyaikaiset vesikalusteet viimeistelevät siistin lopputuloksen..

Kiinteä hinta ja op-rahoitus

Sopimukselle lasketaan aina kiinteä loppusumma, joka kattaa koko saneerauspalvelun. Halutessasi voimme hakea puolestasi OP Yrityspankin tarjoaman rahoituksen.

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet toimintamme lähtökohta ja päämäärä – vähempään emme tyydy.

Nopea sukitussaneeraus

Viemärisaneerauksen nopeus määrittyy alkaen järjestellystä ja organisoidusta asennusautosta optimoituun asennustyöhön asti.

pitkä-takuu

Vastuullisuus

  Asiakkaamme tuntevat meidät vastuullisista työtavoistamme ja nopeasta kyvystämme reagoida heidän tarpeisiinsa. Oli kyse sitten suunnittelukäynnistä, remontoinnista, laskutuksesta tai muusta, asiantuntijamme vastaavat aina kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!