VIEMÄRIREMONTIN ANSIOSTA KAUKO VOI NUKKUA YÖNSÄ RAUHASSA

Kauko Päällysahon kodin viemärit uudistuivat KotiSunin toimesta. Viemäriputkien sukitus sujui nopeasti ja Kauko on enemmän kuin tyytyväinen tehtyyn remonttiin.

SYÖPYMIÄ VANHAN PUTKISTON SISÄLLÄ

Viemäriputkien korjausta Kauko oli pohtinut jo aiemminkin ja saanut tarjouksenkin toiselta firmalta. Tuolloin hän jäi vielä pohtimaan korjausta. Asia jäi kuitenkin vaivaamaan, ja tuttavan suosituksesta tekijäksi valikoitui KotiSun.

– Aluksi putket kuvattiin ja todettiin, että putken sisällä on syöpymiä. Joistain kohdin putki oli jopa kulunut puhki.

40-luvun lopulla rakennetun talon viemäriputkisto päätettiin uusia sukittamalla.

KORJAUSTAPANA VIEMÄRIPUTKIEN SUKITUS

– Aluksi vanha viemäriputki jyrsittiin ja puhdistettiin huolellisesti. Sitten putkeen ujutettiin kangasmainen putki, joka oli epoksilla kyllästetty, kertoo Kauko.

Vanhoja putkia ei ollut tarvetta purkaa tai vaihtaa, vaan sukituksen avulla ne saatiin korjattua uudenveroisiksi.

– Tämä oli mahdottoman hyvä korjaustapa ja olen ikikiitollinen KotiSunin asentajalle, Kauko kehuu.

– Oli myös hienoa, että sain koko ajan seurata sivusta, kun putkistoa korjattiin. Sain tutustua uuteen tekniikkaan ja sain suuren oppimäärän putkiston sukittamisesta. Olenkin nyt tämän tekniikan taitaja – tiedän, miten remontti tehdään, vaikken itse osaakaan sitä tehdä, hän naurahtaa.

NOPEA JA VAIVATON REMONTTI

Viemäriputkiston sukitus sujui nopeasti ja vaivattomasti.

– Asentajat suojasivat kaikki paikat huolellisesti ja tehty työ oli korkealaatuista. Mitään vanhaa putkea ei jäänyt uusimatta, vaan kaikki haaratkin sukitettiin, Kauko kertoo.

– Oli oikein yliveto tämä KotiSunin porukka!

Asuntoon on tehty parikymmentä vuotta sitten laajennusosa, jonka putkisto oli paremmassa kunnossa eikä remontille ollut tarvetta.

– Vähän hämmästelin, kun asentaja tuli paikalle ja ilmoitti, että ei tänne tarvitsekaan tuoda kuivakäymälää. Viemäriputket oli aikoinaan laitettu kahteen osaan ja putkirakenne oli erilainen, joten laajennusosassa vesi oli käytössä koko remontin ajan.

Aikatauluksi luvattiin vajaa viikko – ja sen verran työssä kokonaisuudessaan kestikin. Muistoksi remontista Kauko sai näytekappaleen viemäriputkiston sisään laitetusta putkesta. Lisäksi putkisto kuvattiin uudelleen vielä sukitusvaiheessa.

”ONNISTUI YLI ODOTUSTEN!”

Kauko kertoo olevansa enemmän kuin tyytyväinen KotiSunin toimintaan.

– Olen yöunenikin nukkunut remontin jälkeen oikein rauhassa, kun ei enää ole tuollaista vaivaa ja mieliharmia. Tämä valtavan hyvin tehty remontti helpotti kyllä minua oikein paljon, Kauko iloitsee.

– Ja vielä kun se tehtiin niin kohtuuhintaisena, hän lisää.

Kaukon mielestä viemäriputkiston sukitus onnistui yli odotusten.

– Aionkin suositella KotiSunia kaikille, joille putkiremontti on ajankohtainen. Vaikka minkälaisia sanoja käyttää, ei voi tarpeeksi korostaa sitä, miten tyytyväinen ja onnellinen olen heidän toimintaansa.

Kategoriat: Kokemuksia, Viemäriremontti |