Nykyaikainen ja turvallinen viemäriremontti toteutetaan sukittamalla

Suomessa tapahtuu päivittäin jopa 100 vesivahinkoa, joista noin puolet johtuu viemäriongelmista. Erityisesti ennen vuotta 1970 rakennetut omakotitalot kuuluvat pahimpaan riskiryhmään ja vuodot alkavat usein huomaamattomasti. Mikäli olet huomannut, että kotisi viemäriputket tukkeutuvat helposti tai viemäristä kantautuu epämiellyttävää hajua, voi se olla merkki piilevästä ongelmasta ja viemäriremontti on ratkaisu siihen. Jos olet aikeissa myydä omakotitalosi lähitulevaisuudessa, on myyjä vastuussa myös talon piilevistä virheistä viisi vuotta kaupanteon jälkeen. Myyjän on siis mahdollista joutua korvausvelvolliseksi vesivahingon aiheuttamista kustannuksista. Tämän vuoksi mm. kiinteistönvälittäjät suosittelevat uudistamaan putket ennen myyntiä.

Kotisi viemärit remontoidaan turvallisesti rakenteita rikkomatta

KotiSunilta saat niin kerrostalojen kuin omakotitalojen viemäriremontit ja saneeraamme kotien viemärit korkealaatuisella sukitustekniikkamenetelmällä. Viemärin sukitus on huomattavasti helpompi ja luotettavampi vaihtoehto, kuin viemäriputkien vaihtaminen kokonaan uusiin. Sukitusmenetelmä sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin taloihin omakotitaloista kerrostaloihin. Huonokuntoisistakin viemäreistä saadaan nopeasti ja helposti uudenveroiset!

Saneeratut viemärit kestävät suoloja, liuottimia, emäksiä ja happoja sekä vaimentavat ääntä. Viemäriputki muodostaa testatusti itsekantavan rakenteen, joka kestää värähtelyä ja tärinää. Materiaalien lämmönkesto on -40 °C aina +120 °C asti, eikä niistä haihdu haitallisia kaasuja. Putkistojen sukitussaneerausmenetelmät ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä.

Viemäriremontti tuo kotisi viemäriputkistoon useita eri hyötyjä. Sukittamisella lisätään kotisi viemäriputkiston käyttöikää helposti jopa 50 vuodella ilman, että kotisi rakenteita purkamatta. Ylimääräistä pölyä eikä melua remontista ei synny eikä sinun tarvitse muuttaa remontin alta pois. KotiSunin tekemän viemäriputkiston äänieristys on parempi mitä monella muulla toimijalla. Lisäksi KotiSunin kautta viemäriputkien saneeraus sukittamalla on edullista remontointia, joka nostaa kotisi jälleenmyyntiarvoa. Viemäriremontilla saadaan kestävät putket, jotka vastaavat täysin uusia viemäriputkia.

KotiSun – asiantunteva saneerauskumppanisi

Jo vuosia jatkuneen asennuskonseptimme kehittämisen ja yli 15 000 remontin myötä voimme ylpeä todeta, että asennustiimimme vastaa nykyajan korkealuokkaisiin vaatimuksiin remonttien suhteen. Jo toimintamme alusta asti olemme halunneet tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen. Markkinajohtajana emme tyydy vähään vaan haluamme pysyä jatkuvasti kehityksen kärjessä. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alaa eteenpäin.

 


Haluatko sinäkin varmuuden viemärisi nykykunnosta ja saada tietoa mahdollisista ajankohtaisista kunnostustarpeista?

Ota rohkeasti meihin yhteyttä niin autamme sinua kaikessa, mitä haluatkaan kysyä kotisi viemäriin liittyen!

Haluatko nähdä livekuvaa viemärisi sisältä? Varaa maksuton viemärikuvauksesi tästä.

 

Kategoriat: Ajankohtaista, Viemäriremontti, Yleinen |