VIEMÄRISANEERAUS AIKATAULUSSA PYSYEN YLLÄTYKSESTÄ HUOLIMATTA

Saarenmaiden rintamamiestalon viemäriputkien remontintarve selvitettiin kuvaamalla ja remontti toteutettiin sukittamalla – siististi ja aikataulussa.

EPÄILY VIEMÄRIN VIASTA VARMISTUI KUVAUKSELLA

Vuoden 2014 loppupuolella tamperelaiset Irma ja Klaus Saarenmaa totesivat, että heidän vuonna 1953 valmistuneessa rintamamiestalossaan oli aika miettiä viemäriremonttia.

– Taloomme on tehty erilaisia remontteja aiemmin, mutta viemärien kokonaissaneerausta ei vielä ollut tehty. Wc:ssä oli ajoittain epämiellyttävää hajua, mikä herätti epäilyn siitä, että viemäreissä saattaa olla jotain vikaa, kuvailevat Saarenmaat projektin lähtökohtia.

Saarenmaat löysivät KotiSunin netistä ja ottivat yhteyttä päästäkseen selvyyteen viemäreiden kunnosta. Niinpä KotiSun suoritti marraskuussa viemäriverkoston kamerakuvauksen, joka todisti vikaepäilyt oikeiksi.

– Kuvauksen perusteella päädyttiin suorittamaan viemärien sukitus, joka toteutettiin joulukuussa 2014, kertovat Irma ja Klaus.

AIKATAULUSSA PYSYTTIIN YLLÄTYKSESTÄ HUOLIMATTA

Viemäriremontti saatiin toteutettua viidessä päivässä ennakkoon sovitun aikataulun mukaan. Saarenmaat olivat kaiken kaikkiaan oikein tyytyväisiä remonttiprojektiin ja sen lopputulokseen.

– Kaikki sujui hyvin ja aikataulu piti, vaikka remontin yhteydessä paljastuikin yllättävä asia. Pääviemäriputki oli romahtanut marraskuussa tehdyn kuvauksen jälkeen, ja se jouduttiin kaivamaan ylös ja vaihtamaan kokonaan uuteen, muistelevat Irma ja Klaus.

– Remontin aikana KotiSunin miehet huolehtivat siisteydestä peittämällä pahvilla kaikki kulkuväylät ja siivosivat lopuksi jälkensä. Myös työnjälki oli moitteetonta, Saarenmaat sanovat.

”EI MITÄÄN MOITTIMISTA”

Saarenmaille jäi hyvät kokemukset yhteistyöstä KotiSunin kanssa.

– Yhteydenpito ja yhteistyö toimivat hyvin, siinä ei ollut mitään moittimista. KotiSunin ammattimiehet olivat myös käytökseltään miellyttäviä.

– Parasta kuitenkin oli onnistunut työn lopputulos. Suosittelisimme heitä ehdottomasti muillekin! Saarenmaat toteavat.

Kategoriat: Kokemuksia, Viemäriremontti |