MISSIOMME ON LUODA
HUOLETTOMAMPAA ASUMISTA

Kun 60- ja 70-luvuilla rakennettujen kiinteistöjen putkiverkot alkoivat lähestymään käyttöikänsä loppua, putkiremontti oli negatiivisesti leimautunut toimenpide. Nämä kaksi tekijää yhdessä alkoivat horjuttamaan arjen huolettomuutta ja muutos oli tarpeen.

Halusimme haastaa putkisaneerauksen kyseenalaisen maineen ja muuttaa putkiremontin kodin ylläpidon normaaliksi toimenpiteeksi. Nähdessämme markkinoilla tarpeen luotettavalle, nopealle ja asiakaslähtöiselle saneerauskumppanille, KotiSun perustettiin vuonna 2006.

Olemme erittäin vakuuttuneita toimintamme kyvystä vastata suomalaisten kiinteistöjen saneeraustarpeeseen ja sen myötä myös tuleviin mahdollisuuksiin. Tavoitteemme on alusta asti tarjota laadukkaita putkiremontteja mahdollisimman vaivattomasti. Luotamme vahvasti siihen, että rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua ovat menestyksemme salaisuus ja kantavat meitä myös jatkossa. Uskomme myös, että panostamalla näihin arvoihin vaikutamme positiivisesti toimialamme kehityssuuntaan. Kokoluokkamme ansiosta olemme jo vuosia saaneet toimia esimerkkinä muille alan toimijoille ja voimmekin ylpeänä todeta olevamme alan suurin toimija Suomessa.

Onnistuneet putkiremontit saavat alkunsa jokapäiväisestä toiminnastamme, mutta asiantuntevien yhteistyökumppaneiden kanssa voimme olla entistä asiakaslähtöisempiä. Jo vuodesta 2007 sukituksiin keskittynyt Pirkanmaan LVI-tekniikka liittyi osaksi KotiSun Oy:tä vuonna 2015, ja fuusiosta muodostui vahvan osaamisen ja ammattitaidon omaava KotiSun Viemäripalvelut Oy. Yhdessä pörssiyhtiö CapMan Oyj:n, rahoituslaitos OP Yrityspankki Oyj:n sekä eri laitevalmistajien kanssa aikaansaamme parempia tuloksia ja tyytyväisempiä asiakkaita.

Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme ammattitaitoiset ja luotettavat kumppanit, jotka jakavat yrityksemme arvomaailman. Uskomme vahvasti siihen, että yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme rakentaa edellytyksiä nykyisen toiminnan kehittämiseen ja tämän myötä tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa taloteknistä osaamista.

Yritysarvomme

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet toimintamme lähtökohta ja päämäärä – vähempään emme tyydy.

Läpinäkyvyys on tapa ajatella sekä toimintaa. Mitä ikinä haluatkaan kysyä, asiakaspalvelumme numero on 020 7669 940.

Onnistumisten saavuttaminen on yhteis- työllä rakentavampaa sekä mielekkäämpää. Hyvin ylläpidetyt henkilöstö- ja yhteistyö- suhteet heijastuvat asiakkaalle.

Vaikka logossamme on vihreää, emme suostu sammaloitumaan. Jatkuva kehittäminen on osa yrityskulttuuriamme.

Faktatietoa meistä

Saneerattuja kohteita
Yli 20 000 kpl

Toimimme
Suomessa ja Ruotsissa

Toimipisteitä
13 eri kaupungissa

Liikevaihto
n. 30 milj. €

Henkilöstömäärä
yli 200 hlö

Työmme mahdollistaa alan
parhaat laitevalmistajat